Japansk Håndsag - Kinzo

Japansk Håndsag - Kinzo

149,00 NOK

Veil. salgspris 149,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 203588
Lagerstatus: 12 stk. på lager
stk.

Japansk Håndsag - Kinzo

Dimensjoner: 34 x 3,5 x 4 cm
Vekt: 126 gram

2 Blader inkludert

Hva Gjør Japanske Håndsager Bedre?

Det er mange egenskaper som skiller japanske sager fra vestlige sager, men den primære forskjellen er slagmetoden som kreves. Japanske sager bruker et trekkende slag. Når du trekker sagen mot deg, forblir bladet rett, noe som gjør at det kan være tynnere—opptil 75 prosent tynnere enn et vestlig blad, som stadig må kjempe mot å bøye seg ved hvert dytt.

Fordi tynne blader produserer tynne spor—eller kutt—sløser japanske håndsager mindre trevirke, produserer mindre sagflis og krever mindre anstrengelse. Alle disse fordelene gjør at brukerne kan lage mer nøyaktige, presise kutt uten samme nivå av tretthet som ofte er assosiert med mer tradisjonelle håndsager.

Å sage tre med en japansk håndsag er også betydelig lettere enn alternativet, noe som gjør dette verktøyet til et ideelt valg for snekkerentusiaster og DIY-nybegynnere. Det er to hovedgrunner til dette. For det første lar japanske sager deg styre bladet med fingertuppene i stedet for håndflaten. For det andre, sagens små, kirurgisk skarpe tenner reduserer den fysiske innsatsen og tekniske kunnskapen som kreves for å gjøre et førsteklasses kutt i utgangspunktet. Selv en innbitt dytte-slagentusiast kan sette pris på de silkeaktige overflatene disse tennene etterlater—spor som føles som om de har blitt glattet med et høvel.