Vedlikeholdsfri Kledning

Vedlikeholdsfri Kledning

Pris fra 10,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Vedlikeholdsfri kledning i PVC

Elegant vedlikeholdsfri kledning av PVC fra Dumaclin.
 

  • Veiledende pris: Ca 550,- pr m2 (Avhengig av listverk etc. Kontakt oss for et godt pristilbud.)
  • Priser er per bord á 2,4 meters lengde. 

 

Dumaclin er et banebrytende klikksystem-basert PVC utvendig vedlikeholdsfri kledning. Dumaclin kledningsbordene har en "skjult klikk"-metode som eliminerer behovet for koblinger og gir en langt penere finish enn andre løsninger. Se www.dumaclin.no for mer informasjon.

Dumaclin vedlikeholdsfri kledning kommer i korte paneler på 240 cm, noe som gjør både frakt og montering enkel.

Vedlikeholdsfri kledning Dumaclin

På grunn av sin sterke overflatefinish krever denne kledningen nesten ikke vedlikehold og er slag- og værbestandig. Grunnen til at denne typen PVC kledning krever lite vedlikehold, er at den er gjennombehandlet, og sett i forhold til ubehandlet kledning, slik som vanlig bordkledning, er det som natt og dag.

Vanlig bordkledning krever vedlikehold

Vanlig bordkledning må males eller beises med gjevne mellomrom, og har en gitt levetid. En rekke elementer, oftere utformingen og omgivelsene enn den faktiske kvaliteten på treverket, bestemmer kledningens levetid.

Du bør bytte kledningen hvis den er kraftig sprukket. Hvis den tas godt vare på, kan kledningen overleve i mange år. Levetiden til bordkledningen økes vanligvis kraftig ved rutinemessig rengjøring av huset med husholdningsrengjøringsmidler og maling av husveggene godt.

Dumaclin vedlikeholdsfri kledning PVC

Vær og vind

Dumaclin vedlikeholdsfri kledning er utrolig holdbar, og den ser bra ut. Den påvirkes omtrent ikke av vær og vind, og sett fra naturens side et vidunderprodukt. Du får så utrolig mye mer med Dumaclin kledning, enn om du går og kjøper vanlig trevirke som gran eller furu. Dessuten får du som sagt mye mer tid med tanke på vedlikehold. Det er i praksis vedlikeholdsfritt.

Krever lite innsats

Dumaclin's spesielle "skjulte klikk" klikksystem sikrer rask installasjon og flotte resultater! Enhver avstand kan krysses. Det vil ikke være noen stygge skjøter på den vakre fasaden din. Men med Dumaclin vil fasaden din forbli pen og konsistent.

Platene våre har en mer realistisk matt finish og forbedret UV-beskyttelse for å garantere at fargene opprettholdes mye lenger. Det matte belegget gir også et moteriktig utseende.

Deres korte bord (2,40 m) er lette flytte rundt på. Alle overganger fullføres feilfritt som et resultat av den spesielle skjulte klikkfunksjonen. 

Bare kutt det endelige panelet til lengden når du kommer til slutten av en rad med paneler under installasjonen. Ved å bruke dette stykket som ble saget av som fundament, kan du fortsette å bygge veggen.

Pris

Prismessig koster Dumaclin mer enn vanlig bordkledning. Men det skulle bare mangle. Her får du noe som nesten er evigvarende, vedlikeholdsfritt og miljøvennlig. Med bare én etterbehandlingsprofil kan alle Dumaclin-produktene installeres raskt og enkelt! Utvendige hjørner, indre hjørner og kanter er alle feilfri ferdige takket være dens flerbruksprofil. Utrolig praktisk!

Rask montering

Dumaclins utvendige kledning ble laget med tanke på rask og enkel montering.

Vårt eksklusive og patenterte klikksystem, i motsetning til andre fasadeplater, sidespor og lekter, gjør det mulig å bygge bro over alle lengder uten bruk av stygge overgangsprofiler som mister farge. Fasadeplatenes matte finish tilfører skjønnhet til enhver fasade!

Dumaclin kledning gir enestående kvalitet og appellerer til kundenes smak, ifølge entreprenører og arkitekter. Ingen spesielle vedlikeholdsbehov eller maling er nødvendig for Dumaclin's utvendige veggkledning.

Dumaclin T08

Miljøvennlig

Kledning fra Dumaclin gir huset en flott fasade på ditt hus samtidig som den er miljøvennlig. Den består av 100% resirkulert plast, som igjen kan resirkuleres ved endt levetid. I motsetning til andre materialer som tre fasader som har kort levetid, krever vedlikehold og koster mer i det lange løp.

Dette trenger du ikke tenke på disse tingene når du har et hus bekledd med vedlikeholdsvennlig kledning fra Dumaclin. Faktisk er det slik at denne typen kledning er inntjent allerede ved neste gang du må måle huset ditt.

 

Laget i EU

Produktet er laget i EU (Belgia) og er brannsertifisert.

Last ned sertifikatet her.

 

 

Fordeler med vedlikeholdsfri kledning fra Dumaclin

  • Råtner ikke (Materialet er ikke nedbrytbart.)
  • Krever intet vedlikehold (Trenger ikke maling, vil ikke sprekke.)
  • Støv og skitt gror ikke fast (Vask med kun såpevann nødvendig fra tid til annen.)
  • 100% Miljøvennlig (Laget av resirkulert PVC, og gjennvinnes på samme måte ved endt levetid.)
  • Besparende i det lange løp (I det lange løp koster det mindre enn å ha en vanlig bordkledning på ditt hus.)
  • Rask montering (Det er raskt og enkelt å montere Dumaclin. Lager ingen stygge skjøter.)
  • UV Beskyttet

 

** Leveres i pakker a 2,66 m2. (6 bord på 2,4 meter i hver pakke. Prisene er oppgitt per bord)

Kun T08 modellen i fargene "CREAM" og "GREY" lagerføres hos oss.

For andre farger, vennligst kontakt oss for pristilbud og leveringstid.

Farger:

 

For montering trenger du Terrasseskruer Type 1.

Installasjonsvideo:

 

Tagger vedlikeholdsfri bordkledning, PVC kledning, PVC bordkledning, vedlikeholdsvennlig kledning, Dumaclin