Byggskum / Fugeskum - Relekta 101

Byggskum / Fugeskum - Relekta 101

Enhetspris ved 1 stk. 159,00 NOK

Enhetspris ved 12 stk. 151,05 NOK 159,00 NOK

Veil. salgspris 159,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 210099
Lagerstatus: 47 stk. på lager
stk.

Byggskum / Fugeskum Relekta 101: En Optimal Løsning for Isolering og Montering

  • Støydempende оg kuldeisolerende
  • Sterk heft tіl dе fleste materialer 
  • Lav ekspansjonskraft – presser іkkе ut dør- еllеr vindusrammer 
  • Kаn brukes nеd tіl -10 °C 
  • Klar tіl bruk, mеd medfølgende rør 

Relekta 101 byggskum eller fugeskum er kjent for sine støydempende og kuldeisolerende egenskaper. Dette gjør det til en ideell løsning for prosjekter som krever effektiv lyd- og varmeisolering. Med sin sterke vedheft, kan dette byggskummet feste seg til de aller fleste materialer, noe som gjør det utrolig anvendelig i en rekke forskjellige applikasjoner.

En annen viktig egenskap er skummet sin lave ekspansjonskraft. Dette betyr at det ikke vil presse ut dør- eller vindusrammer når det brukes for tetting eller montering. Dette unngår potensielle skader og bidrar til en mer nøyaktig og sikker installasjon.

En annen fordel med Relekta 101 byggskum er dens allsidighet i ulike temperaturforhold. Det kan påføres selv i kalde forhold ned til -10°C, noe som gjør det spesielt nyttig for byggeprosjekter i kaldt klima. Det er viktig å merke seg at selv om skummet kan påføres i lave temperaturer, må boksen oppbevares ved romtemperatur for optimal ytelse.

Skummet er klar til bruk rett ut av boksen, og leveres med et medfølgende rør. Dette eliminerer behovet for ekstra verktøy og forenkler påføringsprosessen, noe som sparer tid og reduserer kompleksiteten.

Relekta 101 byggskum har imponerende heftegenskaper til de aller fleste materialer, med noen få unntak som Teflon, PE- og PP-plast, samt silikon. Når det er fullt ekspandert, gir dette byggskummet ca. 20 liter skum, noe som gir rikelig mengde for de fleste prosjekter.

Sammenfattet er Relekta 101 byggskum en helårlig løsning for tetting, isolering og montering. Med sin styrke, allsidighet og brukervennlighet, er det en pålitelig løsning for mange bygge- og renoveringsprosjekter.

Relekta 101 Serien

Relekta 101-serien representerer en universal linje av kvalitetsprodukter laget for vedlikehold og reparasjon, men med det lille ekstra som skiller dem fra andre. Denne serien tilbyr en rekke lim, fug og kjemiske løsninger til både byggearbeid og hjemmebruk, og er spesifikt utformet for å tåle nordiske forhold.

Serien av produkter i Relekta 101 er nøye designet for å komplementere vårt allerede anerkjente utvalg av Tec7-produkter. Sammen gir de en omfattende pakke med vedlikeholds- og reparasjonsløsninger som dekker et bredt spekter av behov.

Når det gjelder distribusjon, markedsføres 101-produktene aktivt i både Norge og Sverige av Relekta AS. De er tilgjengelige gjennom en rekke forhandlere, inkludert byggevareforhandlere, trelastforhandlere, jernvareforhandlere og fargehandlere spredt over hele landet. Disse produkter er designet for å betjene både profesjonelle håndverkere og de som foretrekker "gjør-det-selv"-løsninger.

Relekta 101-produktene er kjent for sin høye kvalitet og allsidighet, noe som gjør dem ideelle for mange forskjellige bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten tilbyr en solid trygghet, bekreftet gjennom fem forskjellige garantier og forsikringer, noe som gir brukerne ytterligere tillit til produktets effektivitet og pålitelighet.

Volum: 500 ml


Datablad for 101 Byggskum / Fugeskum

Andre kunder har også kjøpt