Tec7 lim (Fugelim) 310 ml

Tec7 lim (Fugelim) 310 ml

Enhetspris ved 1 stk. 259,00 NOK

Enhetspris ved 12 stk. 248,64 NOK 259,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Tec 7 lim (Fugelim) m/ UV Filter

TEC7 lim er en MS-polymer for alle formål som er ekstremt sterk og fleksibel og kan brukes som monteringslim, fugemasse eller tetningsmiddel på de fleste materialer. Miljøegenskapene til TEC7 inkluderer matgodkjenning, overholdelse av BREEAM-NOR-utslippsstandarder og fravær av ftalater, isocyanater og farlige løsemidler.

TEC7 beholder sine egenskaper samtidig som den fryses og tines gjentatte ganger i pakken. Siden TEC7 lim er vanntett og lufttett og fullstendig herder når blandingen kommer i kontakt med luft, kan den til og med brukes til raske reparasjoner i uherdet tilstand mens den er nedsenket i vann.

Tec7 lim erstatter mange materialer

I mange situasjoner kan TEC7 erstatte materialer som vinduskitt, monteringslim, trelim, silikon- og polyuretan-fugemasser, butyltetningsmasse og fugemasse. Det vil ikke skade sølvbelegget på baksiden av speilet, indusere korrosjon eller korrosjon på metall eller aluminium, overføre farge til porøse underlag (marmor, skifer, granitt, etc.), eller løse opp isopor.

I tillegg til å være vibrasjons- og lyddempende, er TEC7 fleksibel gjennom hele levetiden og har god motstand mot kjemikalier, sopp og bakterier.

Den kan overmales med de fleste typer maling og lakk, er utmerket for RADON-forsegling, og er ekstremt vær- og aldersbestandig (se bruksanvisning). TEC7 kan slipes og punktsveises gjennom i sin herdede form.

Volum: 310 ml


Datablad for Tec7
(Høyreklikk og Lagre Som)

Tagger tec7 lim, tec7 tørketid, tec7 pris, tec7 sort, tec7 overmalbar, tec7 norge, tec7 lim pris, tec7 hvit, tec7 grå, tec7 datablad, tec7 aquarium, tec7 aluminium, tec7 beige, tec7 båt, tec7 herdetid

Andre kunder har også kjøpt