Tec7 lim (Fugelim) 310 ml

Tec7 lim (Fugelim) 310 ml

Enhetspris ved 1 stk. 245,00 NOK

Enhetspris ved 12 stk. 222,13 NOK 229,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Tec 7 lim (Fugelim) m/ UV Filter

TEC7 lim er en MS-polymer for alle formål som er ekstremt sterk og fleksibel og kan brukes som monteringslim, fugemasse eller tetningsmiddel på de fleste materialer. Miljøegenskapene til TEC7 inkluderer matgodkjenning, overholdelse av BREEAM-NOR-utslippsstandarder og fravær av ftalater, isocyanater og farlige løsemidler.

TEC7 beholder sine egenskaper samtidig som den fryses og tines gjentatte ganger i pakken. Siden TEC7 lim er vanntett og lufttett og fullstendig herder når blandingen kommer i kontakt med luft, kan den til og med brukes til raske reparasjoner i uherdet tilstand mens den er nedsenket i vann.

Volum: 310 ml

Tec7 lim erstatter mange materialer

I mange situasjoner kan TEC7 erstatte materialer som vinduskitt, monteringslim, trelim, silikon- og polyuretan-fugemasser, butyltetningsmasse og fugemasse. Det vil ikke skade sølvbelegget på baksiden av speilet, indusere korrosjon eller korrosjon på metall eller aluminium, overføre farge til porøse underlag (marmor, skifer, granitt, etc.), eller løse opp isopor.

I tillegg til å være vibrasjons- og lyddempende, er TEC7 fleksibel gjennom hele levetiden og har god motstand mot kjemikalier, sopp og bakterier.

Den kan overmales med de fleste typer maling og lakk, er utmerket for RADON-forsegling, og er ekstremt vær- og aldersbestandig (se bruksanvisning). TEC7 kan slipes og punktsveises gjennom i sin herdede form.
 

TEC7: Den Ultimative Lim, Fuge- og Tettemasse
 

Funksjoner og fordeler:
 

 • Næringsmiddelgodkjent: TEC7 oppfyller strenge kvalitetskrav, og er godkjent for bruk i næringsmiddelindustrien.
 • BREEAM-NOR Emisjonskrav: Produktet overholder BREEAM-NORs krav til emisjoner, som sikrer at det er trygt for miljøet.
 • Gift- og luktfri: TEC7 er uten skadelige kjemikalier, inkludert ftalater, isocyanater, og skadelige løsemidler. Dette gjør den trygg for bruk i nesten alle miljøer.
 • Holdbarhet: Med en holdbarhet på 18 måneder, er TEC7 et pålitelig valg for langvarig oppbevaring. Den tåler også frysing og tining mange ganger, uten å tape sine unike egenskaper.
 • Allsidig: Den er ikke bare en kraftig lim, men kan også brukes under vann, hefter til våte overflater, herder raskt og krymper ikke. Den forblir fleksibel etter herding.
 • Overmalbar og UV-resistent: TEC7 tåler solens harde stråler, og kan males over med mange typer maling og lakk.
 • Aldringsbestandig: Den er designet for å vare lenge, selv under tøffe forhold.
   

Bruksområder:
 

Enten du arbeider innendørs eller utendørs, er TEC7 det opplagte valget for en rekke oppgaver. Fra fuging til montering, tetting, reparasjon og liming, gir TEC7 en overlegen ytelse.

Den hefter på de fleste materialer, inkludert tre (som spon, MDF, finér), harde flater (som betong, murstein, fliser, stein), metaller, og syntetiske materialer.

Bruk TEC7 for tetting mot Radon-gass, reparasjoner i hjemmet som tetting av hull eller sprekker, eller liming av ulike bygningselementer. Den er også ideell for bruk på biler, båter og campingvogner.

Merk: Selv om TEC7 er ekstremt allsidig, har den begrenset hefteevne på enkelte materialer. For best resultat ved spesielle prosjekter, som bevegelsesfuger rundt dører og vinduer, anbefales det å bruke en mykere fugemasse, som XEALPRO.

TEC7 er mer enn bare en lim eller tettemasse; det er en universalløsning for de fleste av dine monterings-, fugings- og tettingsbehov. Med dens overlegenhet i ytelse og allsidighet, er TEC7 den ultimate partneren for ethvert prosjekt.

TEC 7: Håndverkerens ultimate valg Et produkt som oppfyller alle håndverkerens behov – limer, fuger og fester alt, til og med under de mest utfordrende forhold som under vann.
 

Høydepunkter og tekniske egenskaper:
 

 • Farge: Ren hvit, som gir en nøytral finish for de fleste overflater.
 • Allsidighet: Den unike sammensetningen gir muligheten til å lime, fuge og feste en bred variasjon av materialer. Uansett om du jobber med tre, metall, plast eller stein – TEC 7 har deg dekket.
 • Bruk i våte forhold: Den festes enkelt til våte overflater og kan brukes med tillit selv under vann. Dette gjør den perfekt for både innendørs og utendørs prosjekter der vanntetthet er en prioritet.
 • Pålitelig ytelse: Herder i imponerende fart uten å krympe, sige eller miste sin fleksibilitet. Dette sikrer en langvarig og solid binding.
 • Ekstraordinær styrke: Den har en limstyrke på 27 kg/cm2, noe som sikrer en robust og langvarig binding mellom materialene.
 • Brukervennlig: Primer er sjelden nødvendig, som sparer tid og krefter på forberedelsesstadiet. I tillegg er TEC 7 giftfri, luktfri og fri for skadelige løsemidler, noe som sikrer et trygt arbeidsmiljø.
 • Holdbarhet: TEC 7 er designet for å vare. Den tåler UV-stråler, noe som sikrer at den ikke blir skadet eller misfarget av solen. Den er også aldringsbestandig, noe som betyr at den beholder sin kvalitet over tid. Videre beskytter den mot vekst av sopp og bakterier, noe som gir ekstra beskyttelse for de overflatene den er påført.
 • Kompatibilitet med maling: Den kan overmales med de fleste typer maling og lakk, noe som gir deg fleksibilitet i etterbehandlingen av prosjektet ditt.
   

Med alle disse egenskapene er det ingen overraskelse at TEC 7 blir referert til som håndverkerens drøm. En løsning for enhver utfordring.

 


Datablad for Tec7 Fugelim

Tagger tec7 lim, tec7 tørketid, tec7 pris, tec7 sort, tec7 overmalbar, tec7 norge, tec7 lim pris, tec7 hvit, tec7 grå, tec7 datablad, tec7 aquarium, tec7 aluminium, tec7 beige, tec7 båt, tec7 herdetid

Andre kunder har også kjøpt