JM 3185 Airmax Fitgo Low

JM 3185 Airmax Fitgo Low

1.299,00 NOK

Veil. salgspris 1.299,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Lette Vernesko - JM 3185 AIRMAX FITGO LOW: 

- EN FUSJON AV RASKHET, NØYAKTIGHET OG SOLIDE MATERIALER

Jobmaster presenterer JM 3185 Airmax Fitgo Low, en pustende og lette vernesko som skinner gjennom en perfekt balanse mellom høyteknologiske materialer og praktisk design. Med en Nordisk lest som utgangspunkt, legger denne skoen stor vekt på å tilby optimal komfort samtidig som den sporty estetikken beholdes.

Et av de mest fremtredende funksjonene ved denne verneskoen er Fitgo® strammesystemet. Dette innovative systemet sikrer at det både er raskt og enkelt å ta av og på skoene. Mer enn det, Fitgo® gir en nøyaktig passform som tilpasser seg brukerens fot for å gi maksimal komfort og støtte.

Sikkerhet er sentralt i JM 3185 Airmax Fitgo Low, derfor kommer den med en kompositt tåbeskytter og myk fiber spikerbeskyttelse. Dette skaper en solid barriere mot potensielle farer, noe som gir brukeren større trygghet i krevende arbeidsmiljøer.

Dessuten har skoen en kombinasjon av EVA og gummi i yttersålen. Denne unike sammensetningen tilbyr optimal støtdemping, noe som reduserer belastningen på brukerens føtter. Fleksibiliteten sikrer at skoen kan tilpasse seg forskjellige overflater, mens gummi gir utmerket friksjon for å forhindre skliing.

Overdelen av JM 3185 Airmax Fitgo Low er laget av en kombinasjon av fullnarvet lær og High-Performance Polyamid. Dette bidrar til utmerket komfort, samt gir skoen en eksepsjonell slitestyrke, noe som gjør den til et ideelt valg for langvarig bruk.

Konstruksjonen av skoen har blitt nøye utformet for å gi perfekt stabilitet og balanse. Med en solid hælkap som støtter og holder foten på plass, tilbyr skoen en kombinasjon av fleksibilitet og fasthet. Denne balansen fører til en brukeropplevelse som er både behagelig og pålitelig, uansett arbeidsmiljø eller oppgave.

JM 3185 Airmax Fitgo Low er mer enn bare en vernesko - det er en pålitelig følgesvenn som er klar til å møte utfordringene i enhver arbeidsdag med stil, komfort og uovertruffen sikkerhet.

 

  • Overdel: Består av HP Polyamid og fullnarvet lær, noe som gjør den svært slitesterk.
  • Yttersåle: Produsert med JM Sportgrip, to-lags EVA og gummi for optimal ytelse og slitestyrke.
  • Innleggsåle: Bruker JM Sport-teknologi for å gi demping, fukttransporterende og antibakterielle egenskaper.
  • Tåkappe: Er laget av kompositt for ekstra styrke og holdbarhet.
  • Spikerbeskyttelse: Består av mykt fiber for optimal beskyttelse.
  • Lest: Har en nordisk normal design for komfort og passform.
  • Snøring: Benytter Fitgo M5-2-systemet for rask, nøyaktig og solid tilpasning.
  • I samsvar med: Er produsert i henhold til EN ISO 20345:2011: S3, SRC for å sikre høy kvalitet og sikkerhetsstandarder.