Skroganoder sink

Skroganoder sink

Pris fra 169,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Skroganoder 1 - 11 kg

Sinkanoder / Skroganoder for båt.

Størrelser:

1,0 Kg
2,0 kg
3,0 kg
5,0 kg
11,0 kg

Hvorfor din båt bør beskyttes med sink

En sinkanode er en komponent som benyttes for å beskytte metalliske strukturer, slik som båter, mot korrosjon og elektrokjemisk nedbrytning. Korrosjon oppstår når metaller, spesielt de som er nedsenket i vann, reagerer med omgivelsene og brytes ned over tid. Dette kan føre til svekkelse av strukturen og skade på båten.

Sinkanoder er laget av sink, et metall med lavere elektrokjemisk potensial enn de fleste andre metaller som brukes i båtkonstruksjon (for eksempel stål og aluminium). Dette gjør at sinkanoden fungerer som en "offeranode" i en galvanisk celle.

Når en sinkanode er festet til båten og nedsenket i vann, vil det oppstå en elektrokjemisk reaksjon mellom sinkanoden og båtens metalliske komponenter.

Sinkanoden vil korrodere og beskytte de andre metallene ved å trekke korrosjonen til seg og dermed ofre seg.

Fordelene med å beskytte båten din med sinkanoder:

Forebygging av korrosjon: Sinkanoder hindrer korrosjon ved å ofre seg og beskytte de mer verdifulle metallkomponentene på båten.

Forlenger levetiden til båten: Ved å minimere korrosjon kan sinkanoder bidra til å forlenge levetiden til båtens metalliske komponenter og redusere behovet for kostbare reparasjoner eller utskifting.

Kostnadseffektivt: Sinkanoder er generelt rimelige og enkle å installere, noe som gjør dem til en kostnadseffektiv løsning for å beskytte båten din mot korrosjon.

For å sikre optimal beskyttelse, bør sinkanoder inspiseres og byttes regelmessig, da de vil bli forbrukt over tid. Frekvensen av utskifting avhenger av faktorer som bruk og lokale vannforhold, men generelt bør du vurdere å bytte dem når de har korrodert til omtrent 50% av sin opprinnelige størrelse.


Se andre
Sinkanoder.

Andre kunder har også kjøpt