Fallsikringssele - Sokoi 3

Fallsikringssele - Sokoi 3

1.190,00 NOK

Veil. salgspris 1.190,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 420122
Lagerstatus: 3 stk. på lager
stk.

Fallsikringssele - Sokoi 3

Sokoi 3 fallsikringssele er et pålitelig og komfortabelt sikkerhetsutstyr designet for å beskytte arbeidere som utfører arbeid i høyden. Produsert i polyester, gir denne selen økt motstand mot forlengelse sammenlignet med andre materialer, noe som betyr at selen ikke strekker seg farlig ved et fall. Dette reduserer risikoen for at arbeideren glir ut av selen.

Tekniske spesifikasjoner

Festepunkter

Sokoi 3 har flere festepunkter for optimal sikkerhet:

 • To bryst "D" festepunkter
 • Ett rygg "D" festepunkt for fallsikringssystemet

Tilpasningsdyktighet

Selen er justerbar for å passe ulike kroppsformer og størrelser:

 • Justerbare skulderstropper og lårløkker
 • Glidende frontplate for enkel justering av bryststroppen

Ergonomi

En integrert setebelte gir økt komfort for brukeren, noe som gjør det lettere å bære selen over lengre perioder. Maksimal belastning for selen er 140 kg.

Fordeler

 • Justerbare stropper både på toppen og bunnen
 • Plastklips som låser stroppene
 • Bryststropp med en enkel glidende spenne for å sikre stroppen i ønsket posisjon
 • Tekstilstroppene foran er forsterket for ekstra holdbarhet

Tell-Tale Fallindikator

På forespørsel kan Sokoi seler utstyres med en Tell-Tale fallindikator. Denne indikatoren, plassert på baksiden av skulderen, løsner seg ved et fall og gir en visuell indikasjon på at selen må byttes ut umiddelbart.

Merking og Sertifisering

Alle merkelapper er innkapslet i en slitesterk polyetylenpose for å forhindre at merkingen falmer. Selen er designet og produsert i henhold til EU-forordning 2016/425 og påfølgende endringer, og den overholder standarden EN 361.

Anbefalt Bruksområde

Sokoi 3 fallsikringssele er ideell for bruk innen:

 • Bygg- og anleggsarbeid
 • Veiarbeid
 • Arbeid i høyden generelt
 • Fiske

Denne selen gir arbeiderne den nødvendige tryggheten og komforten som kreves for å utføre arbeid i risikofylte omgivelser. Med sin høye kvalitet og gjennomtenkte design er Sokoi 3 et utmerket valg for profesjonelle som prioriterer sikkerhet på arbeidsplassen.


Fallsikringssele - Sokoi 3 - Din trygghet i hoyden


Leter dere etter pålitelig fallsikringssele? Vil dere ha trygghet og komfort når dere jobber i høyden? Med markedets beste fallsikringssele kan du være sikker på at du har det rette utstyret for å beskytte deg selv.

Denne selemodellen er designet for å gi deg den nødvendige støtten og sikkerheten mens du fokuserer på oppgavene dine i høyden. Ikke gå på akkord med din egen sikkerhet – velg en fallsikringssele som er konstruert med kvalitet og funksjonalitet i tankene.

Ta kontroll over din arbeidssituasjon og invester i en fallsikringssele som prioriterer din trygghet. Med riktig utstyr kan du jobbe effektivt og sikkert, uten bekymring for fallulykker.---

Hovedpoeng

 • Sørg for å alltid bruke riktig fallsikringssele som passer til ditt behov og arbeidsmiljø.
 • Forsikre deg om at fallsikringssele oppfyller alle nødvendige sikkerhetskrav for å beskytte deg på arbeidsplassen.
 • Velg kvalitetsprodukter som Sokoi 3 som eksempel, som er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet.
 • Vurder design og kvalitet nøye når du velger fallsikringssele for å sikre komfort og sikkerhet under arbeidet.
 • Investering i riktig utstyr som fallsikringssele er avgjørende for å redusere risikoen for fallulykker og skader.
 • Sørg for at du er grundig opplært i bruk av fallsikringsutstyr for å maksimere sikkerheten på arbeidsplassen.

Behovet for fallsikringssele

Arbeid på fiskebåter

Når dere utfører arbeid på fiskebåter, er det viktig å bruke fallsikringssele for sikkerheten. Fallsikringsselet hjelper dere å unngå farlige situasjoner og reduserer risikoen for fallulykker. Husk alltid å feste sele og tau til et solid festepunkt på båten.

Det kan være krevende å jobbe på en ustabil overflate som en fiskebåt, derfor er riktig bruk av fallsikringssele avgjørende. Selen gir dere muligheten til å bevege dere sikkert rundt på båten mens dere utfører oppgavene deres. Vær oppmerksom på at selen må være i god stand og korrekt festet for maksimal beskyttelse.

Arbeid i høyden

Når dere utfører arbeid i høyden, enten det er på byggeplasser eller andre steder, er fallsikringssele essensiell. Fallsikringsselet er designet for å holde dere trygge og sikre under arbeidet i høyden. Pass på at selen passer riktig og er strammet godt.

En fallsikringssele består vanligvis av stropper og spenner som sikrer at den sitter godt rundt kroppen. Når dere bruker selen riktig, vil den forhindre alvorlige skader hvis et fall skulle skje. Husk alltid å følge produsentens instruksjoner for korrekt bruk av fallsikringssele.

Fallsikringssele og sikkerhetskrav

Sokoi 3 som et eksempel på kvalitet

Trygghet for arbeiderne

Når du velger en fallsikringssele som Sokoi 3, kan du være trygg på at den oppfyller strenge sikkerhetskrav. Sokoi 3 er designet med tanke på å beskytte arbeidere mot fallulykker. Den har solide festepunkter og justerbare stropper for optimal passform. Med denne selen kan du utføre arbeidet ditt med ro i sinnet, vel vitende om at du er godt sikret.

 • Pro: Solid konstruksjon og pålitelig festesystem.
 • Pro: Justerbare stropper for individuell tilpasning.

Komfort i bruk

Sokoi 3 gir deg ikke bare trygghet, men også komfort gjennom hele arbeidsdagen. Med polstrede stropper og ergonomisk design vil du kunne jobbe effektivt uten ubehag. Den lette vekten bidrar til mindre belastning på kroppen din, slik at du kan fokusere på oppgaven foran deg. Uansett om du jobber i høyden i mange timer eller bare kortvarig, vil Sokoi 3 sørge for at du føler deg komfortabel og sikker.

 • Pro: Polstrede stropper for økt komfort.
 • Pro: Ergonomisk design som reduserer belastning på kroppen.

Design og kvalitet av Sokoi 3

Høy kvalitet

Når du ser på fallsikringssele som Sokoi 3, vil du legge merke til den høye kvaliteten som skiller seg ut. Sokoi 3 er laget av slitesterkt materiale som sikrer pålitelighet og lang levetid. Denne høye kvaliteten gjør selen til et pålitelig valg for ditt sikkerhetsbehov.

Fordeler:

 • Langvarig holdbarhet
 • Pålitelig ytelse over tid

Ulemper:

 • Potensielt høyere pris sammenlignet med lavkvalitetsalternativer

Gjennomtenkt design

Designet av Sokoi 3 fallsikringssele er nøye gjennomtenkt for å møte ulike behov og sikkerhetsstandarder. De ergonomiske stroppene gir deg komfort og bevegelsesfrihet, samtidig som de opprettholder nødvendig sikkerhet under arbeid i høyden.

Eksempler på designfunksjoner:

 • Justerbare stropper for personlig tilpasning
 • Solide festepunkter for ekstra sikkerhet

Viktigheten av riktig utstyr

Oppsummering

Nå vet dere hvor viktig det er med riktig fallsikringssele som oppfyller alle sikkerhetskrav. Sokoi 3 er et utmerket eksempel på kvalitet og design når det gjelder slikt utstyr. Å velge riktig utstyr kan være forskjellen mellom liv og død når du jobber i høyden.

Sørg for at du alltid investerer i høykvalitets fallsikringssele og følger alle sikkerhetsprosedyrer nøye. Husk at din sikkerhet alltid bør være prioritet nummer én. Ta handling i dag for å beskytte deg selv og dine kollegaer når dere utfører arbeid i potensielt farlige situasjoner.

Ofte stilte spørsmål

Hva er fallsikringssele?

Fallsikringssele er et sikkerhetsutstyr designet for å beskytte personer mot fallulykker under arbeid i høyden.

Hvorfor er fallsikringssele viktig?

Fallsikringssele er viktig for å sikre arbeideres sikkerhet ved arbeid i høyden, og det bidrar til å forebygge alvorlige skader eller dødsfall ved fall.

Hvordan velger man riktig fallsikringssele?

For å velge riktig fallsikringssele bør man vurdere faktorer som komfort, passform, kvalitet og samsvar med gjeldende sikkerhetskrav.

Hva er forskjellen mellom Sokoi 3 og andre fallsikringsselene?

oi 3 skiller seg ut fra andre fallsikringsselene på markedet ved sin høye kvalitet, ergonomiske design og overholdelse av strenge sikkerhetsstandarder.

Kan bruk av fallsikringssele redusere risikoen for arbeidsulykker?

Ja, bruk av fallsikringssele kan betydelig redusere risikoen for alvorlige fallrelaterte ulykker og bidra til en tryggere arbeidsplass.