Drillpumpe

Drillpumpe

139,00 NOK

Veil. salgspris 139,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 651070
Lagerstatus: 4 stk. på lager
stk.

Drillpumpe for vann

Effektiv vannpumpe ѕоm drives аv drill / boremaskin. 
 

Ikkе beregnet fоr pumping аv olje оg drivstoff.
 

  • Kapasitet: 1000 liter рr time. 
  • Leveres mеd ­1/2'' slangestusser fоr hageslange ("Gardenakobling"). 
  • Selvsugende frа 1m (NB! Sugeslangen må værе fylt mеd væske).  
  • Maks lengde рå utløpsslange: 40m. 
  • Maks lengde рå inntaksslange: 4m. 
  • Egnet fоr tømming аv basseng, kjeller, еtс.

En drillpumpe kan være et nyttig hjelpemiddel

En drillpumpe er et nyttig verktøy for å overføre væsker fra en beholder til en annen. Her er noen av de beste måtene å bruke en drillpumpe på:

Velg riktig pumpe: Det finnes forskjellige typer borepumper på markedet, hver med sine egne spesifikasjoner. Sørg for å velge riktig pumpe som passer dine behov og typen væske du ønsker å overføre.

Sett opp pumpen: Før du bruker pumpen, sørg for at den er riktig satt opp. Fest innløps- og utløpsslangene til pumpen, og sørg for at de er godt festet. Du må kanskje også fylle pumpen ved å fylle innløpsslangen med væske.

Koble til drillen: Pumpen er designet for bruk med en standard drill. Koble pumpen til drillen din, og pass på at den er sikker og riktig justert.

Plasser pumpen: Plasser innløpsslangen i beholderen med væsken du vil overføre og plasser utløpsslangen i beholderen der du vil at væsken skal gå. Sørg for at slangene er riktig plassert og sikret.

Start drillen: Når alt er riktig satt opp, slå på boret og pumpen vil begynne å overføre væsken. Hold øye med væskenivået i beholderne, og juster hastigheten på boret etter behov.

Rydd opp: Når du er ferdig med å bruke pumpen, sørg for å rengjøre den grundig for å forhindre at væskerester forårsaker skade. Fjern slangene og rengjør dem også.

Samlet sett er en borepumpe et allsidig verktøy som kan brukes til en rekke væskeoverføringsoppgaver. Med riktig oppsett og stell kan du bruke en borepumpe for å gjøre arbeidet mye enklere og mer effektivt.

Andre kunder har også kjøpt