Trykkvannspumpe - Shurflo

Trykkvannspumpe - Shurflo

2.799,00 NOK

Veil. salgspris 2.799,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 651087
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Trykkvannspumpe - Shurflo Aqua King II

Oppdag den nye generasjonen trykkvannspumper, Shurflo Aqua King II, som leverer en imponerende kapasitet på 11,3 liter per minutt (3.0 GPM). Denne pumpen er designet med fire uavhengige kammer, som sikrer pålitelig ytelse og konstant vanntrykk uten irriterende "hosting".

Spesifikasjoner:

  • Trykk: 45 - 55 PSI (3,1 - 3,8 Bar)
  • Kapasitet: 11,3 liter / min.
  • Driftsspenning: 12 Volt
  • Strømforbruk: 7,5 A

Egenskaper:

Stillegående drift: Shurflo Aqua King II er utviklet for å operere med minimal støy, noe som gjør den perfekt for bruk i miljøer der fred og ro er viktig.

Jevnt vanntrykk: Opplev et konstant og jevnt vanntrykk, ideelt for bruk med flere tappekraner samtidig.

Justerbare funksjoner: Utstyrt med en justerbar trykkbryter og justerbar by-pass, gir denne pumpen fleksibilitet til å tilpasse seg ulike behov og bruksområder.

Termisk beskyttelse: Innebygd termisk beskyttelse mot overoppheting sørger for sikker drift. Pumpen starter automatisk opp igjen etter en eventuell overoppheting.

Gnistsikker design: Forbedret sikkerhet med gnistsikker konstruksjon, som er spesielt viktig i maritim bruk og andre krevende miljøer.

Tørrkjøringssikker: Pumpen kan trygt tørrkjøres uten risiko for skade, noe som gjør den ekstra pålitelig i situasjoner der vanntilførselen kan være ustabil.

Shurflo Aqua King II er den ideelle løsningen for enhver som trenger en kraftig og pålitelig trykkvannspumpe, enten det er til båten, hytta eller andre steder hvor stabil vanntilførsel er avgjørende. Med sin avanserte teknologi og robuste konstruksjon, kan du stole på denne pumpen for å levere vann når du trenger det, hvor du trenger det.

Tagger pumpe, spylepumpe