Oppblåsbar Redningsvest Regatta - AQUASAFE Elite 170N

Oppblåsbar Redningsvest Regatta - AQUASAFE Elite 170N

1.499,00 NOK

Veil. salgspris 1.499,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 400205
Lagerstatus: Ikke på lager
stk.

Redningsvest Aquasafe (Regatta)

Aquasafe (Regatta) Oppblåsbar Redningsvest.

Regatta presenterer sin innovative Aquasafe-redningsvest, designet for å gi optimal sikkerhet og komfort under vannaktiviteter. Denne lettvekts, oppblåsbare redningsvesten er utformet med et fint balansert samspill mellom toppmoderne teknologi og funksjonelle designelementer.

Aquasafe redningsvest er laget for å være så komfortabel som mulig, noe som gjør det mulig for brukeren å bevege seg fritt og effektivt. Med dens skrittsnor gir den utmerkede flyteegenskaper i vann, og sørger for at du holder deg flytende i en nødsituasjon.

Vesten har et justerbart belte med en brukervennlig klikkspenne. Dette gjør at den kan tilpasses individuelt, noe som sikrer en passform som både er sikker og komfortabel. Reflekser er strategisk plassert på lungedelen av vesten for å øke synligheten i dårlige lysforhold eller under nattlige redningsoperasjoner.

Aquasafe er utstyrt med en gripestropp og en fløyte for å gi ekstra sikkerhetstiltak. Gripestroppen kan være avgjørende for en redningspersonell i et forsøk på å trekke brukeren ut av vannet, mens fløyten kan brukes for å tiltrekke seg oppmerksomhet i nødssituasjoner.

Som standardutstyr kommer Aquasafe-redningsvesten med en skrittsnor, noe som gir ekstra stabilitet og forhindrer at vesten glir opp. Dette er et avgjørende sikkerhetselement som bidrar til å opprettholde optimal flyteposisjon.

En annen fremtredende funksjon ved Aquasafe-redningsvesten er muligheten til å feste et vannaktivert SOLAS-godkjent lys til lungedelen av vesten. Dette kan være en viktig funksjon for å øke synligheten og lette redningsoperasjoner i dårlig belysning.

Til slutt, for å sikre at Aquasafe-redningsvesten fungerer som den skal ved behov, er det viktig å merke seg at den trenger en CO2-patron og en cellulosetablett. CO2-patronen sørger for at vesten raskt kan blåses opp under nødsituasjoner, mens cellulosetabletten reagerer med vann for å aktiverer oppblåsningsmekanismen. Dette er viktige komponenter som må være til stede og fungerer riktig for at redningsvesten skal gi effektiv beskyttelse.

Aqusafe redningsvest trenger også CO2 Patron og Cellulosetablett

Se andre
Flyteplagg

Hvorfor bruke redningsvest?

Redningsvester er designet for å holde deg flytende i vannet. De vil automatisk vende deg til en stilling med forsiden opp, og holde munnen og neseborene fri fra vannet for å forhindre risikoen for drukning. Dette er spesielt viktig hvis du av en eller annen grunn er bevisstløs når du faller i vannet.

Husk: de er ikke laget for å holde deg varm. Hvis det er fare for å falle i kaldt vann, bruk passende varme / beskyttende klær.

Før i tiden var redningsvester et enkelt design som var en vest laget av tre eller korking. Du husker kanskje å se bilder fra livbåtene fra Titanic. Disse typene redningsvester begynte å gå ned i vekt på grunn av et skipsangrep, der de fleste som ble funnet var i vannet iført denne jakkestilen med forsiden ned i vannet. Det ble gjort forbedringer for å lage et design som holdt hodet over vannet.

"Jeg kan svømme helt fint." er en vanlig unnskyldning

Overvurdering av evnen til å svømme er en viktig faktor når du velger å gå uten redningsvest. Realiteten er at uansett hvor god du er til å svømme når du står overfor frykt, kan sinnet ditt reagere annerledes enn du tror. Får deg til å ha høye nivåer av angst og mindre evne til å svømme godt. Studier har vist at 2/3 av drukningene var mennesker som ble ansett som gode svømmere, men som ikke hadde på seg noe for å beskytte dem i vannet.

Tagger oppblåsbar redningsvest, oppblåsbar redningsvest tilbud, oppblåsbar redningsvest xxl, oppblåsbar redningsvest bytte patron, oppblåsbar redningsvest billig, oppblåsbar redningsvest patron, oppblåsbar redningsvest pris, oppblåsbare redningsvester pris, regatta oppblåsbar redningsvest pris, oppblåsbar redningsvest regatta, oppblåsbar redningsvest voksen

Andre kunder har også kjøpt