Karabinkrok - Syrefast

Karabinkrok - Syrefast

Pris fra 20,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Karabinkrok - Syrefast

En karabinkrok er veldig lik en typisk fjærkrok på mange måter.

Sammenlignet med fjærkroker er karabinkroker tilgjengelige i et mindre, men mer tydelig antall størrelser og konfigurasjoner, og alle karabinkroker er designet for å trygt bære betydelige belastninger når de festes til et tau eller annen rigg.

Karabinkrok i hverdagen

I hverdagslig bruk ser vi karabinkroker som brukes til alle de samme tingene som fjærkroker brukes til, oftest på nøkkelringer, festet til ryggsekker, bæring av vannflasker og så videre. Rask og enkel betjening med mer pålitelig feste og sikring.

Den største forskjellen mellom en skikkelig karabinkrok og en fjærkrok er at en karabinkrok er ment å bære en belastning, vanligvis ganske stor, og er spesialdesignet for bruk i klatring, rappellering og andre sysler som krever tau, bånd og seler for å gjennomføre trygt.

Våre karabinkroker er i syrefast stål, og finnes i størrelsene:

60 mm til 160 mm.

Se andre produkter innen
Fortøyningsutstyr / Jernvare.

Tagger pelikan, pelikankrok, karabinkrok, karabinkrok hund, karabinkrok hengekøye, karabinkrok barnevogn, karabinkrok til barnevogn, kraftig karabinkrok, karabinkrok liten, karabinkrok pris, karabinkrok rustfri, karabinkrok syrefast, stor karabinkrok, karabinkroker små, karabinkrok til fortøyning

Andre kunder har også kjøpt