Sjakkel - Syrefast / Galvanisert / Sertifisert

Sjakkel - Galvanisert / Syrefast / Sertifisert

- Til mange formål inkludert løfting.

Løftesjakler er sannsynligvis det mest brukte tilbehøret i rigging. Sjakler brukes ofte til å løfte der sjaklet vil feste en last til en stropp eller en krok, for å koble sammen ekstra stropper og til og med for å skape et løftepunkt der det er trygt. Det er to typer løfteklakker.

H-Sjakkel - Til tunge løft

H-Sjakkel og D-sjakkel. Et H-Sjakkel har en bue på kurven til sjaklet som gir bedre overflate med belastningen, stroppen eller kroken. Disse kan kjøpes med forskjellige pinner for å låse sjaklet, for eksempel en standard skruepinne som man i utgangspunktet bare skruer inn for å forhindre at stroppen, lasten eller kroken løsner. Den finnes også med en sikkerhetsmutter som er utstyrt med en låsepinne for å sikre at bolten ikke løsner. Våre H-sjakler er sertifiserte.

D-Sjakkel - Til de fleste oppgaver

D-Sjakkel er den vanligste typen sjakler. Disse brukes i mange ulike sammenhenger, men er ikke beregnet på tunge løft. Vi har dem i både galvanisert og syrefaste utgaver, og i mange ulike størrelser. Denne typen har en låseskru som ikke er sikret med låsepinne. Kan strammes med fast / skiftenøkkel eller en tang.

Våre typer sjakkel:

preload spinner