Tauverk

preload spinner

Ta vare på tauverket ditt

Å ta vare på kvalitetstauene dine kan forlenge levetiden. Levetiden til et tau varierer fra produsent til produsent. Noen tau kan bli skadet ved feil håndtering. Det er viktig å vedlikeholde tauene dine for maksimal holdbarhet og sikkerhet.

Levetiden til tau er hovedsakelig bestemt av kvaliteten på materialet de er laget av. For eksempel har nylontau bedre styrke og holdbarhet enn polyestertau. I tillegg råtner ikke nylontau.

I tillegg bør tau holdes unna sollys. Mørkt tau er mindre sannsynlig å bli skadet av sollys enn et lysere tau. På samme måte er et tau med høy modul mer motstandsdyktig mot vann enn et tau med lavere modul.

Tau bør også rengjøres. Rengjør dem med et mildt rengjøringsmiddel. Etterpå legger du dem i en nettingpose. Til slutt, skyll dem med kaldt vann for å fjerne såpen. Heng dem deretter til tørk.

Hvis tauet er skadet, kan det være nødvendig å bytte det. Dette er imidlertid ikke alltid det beste alternativet. Noen ganger kan tauet repareres. Tauet bør repareres riktig for å unngå å forårsake ytterligere skade.

Sealine Products fører et godt utvalg av tauverk. Danline, Ulstron, Flettet Nylon, Hampetau, Polyethylene m.m.