Danline Tau - Grønn - Kveil a 110 Meter

Danline Tau - Grønn - Kveil a 110 Meter

Pris fra 120,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Danline Tau - Grønn, 110 Meter

Danline Tau er et høykvalitets tau laget av den fineste polypropylen- og polyetylenfiber, designet for å levere eksepsjonell ytelse i ulike applikasjoner. Med en lengde på 110 meter er dette tauet ideelt for både profesjonell bruk og fritidsaktiviteter.

Egenskaper og Fordeler:

1. Overlegen UV-motstand: Danline Tau er konstruert for å være ekstremt motstandsdyktig mot ultrafiolett (UV) lys, noe som gjør det perfekt for utendørs bruk i solrike forhold. Det gir langvarig beskyttelse mot solens skadelige stråler og forhindrer rask nedbrytning av materialet.

2. Utmerkede Håndteringskvaliteter: Dette tauet er laget for å gi optimal håndtering med en glatt og behagelig overflate. Det er lett å knytte knuter, og knutene holder seg godt, noe som gjør det enkelt å bruke i en rekke oppgaver.

3. Høy Fleksibilitet: Danline Tau er ekstremt fleksibelt, noe som gjør det enkelt å håndtere og forme etter behov. Fleksibiliteten bidrar til bedre håndtering og gjør det lettere å lagre og transportere tauet.

4. Balansert Ytelse: Tauet er strengt testet for å oppfylle de høyeste standardene, noe som sikrer at det er både godt balansert og slitesterkt. Du kan stole på at dette tauet gir deg pålitelig ytelse over tid.

5. Flyter på Vann: Danline Tau er designet for å flyte på vann, noe som gjør det ideelt for bruk i maritime miljøer. Enten du trenger et tau for båtliv, redningsoperasjoner eller andre vannaktiviteter, vil dette tauet holde seg flytende og lett tilgjengelig.

6. Langvarig Holdbarhet: Takket være de nøye utvalgte materialene og den avanserte produksjonsteknologien, er Danline Tau laget for å vare lenge. Det er motstandsdyktig mot slitasje, kjemikalier og andre miljøfaktorer som kan påvirke tauets holdbarhet.

Bruksområder:

Danline Tau er allsidig og kan brukes til en rekke forskjellige formål, inkludert:

  • Båtliv og maritimt arbeid
  • Redningsoperasjoner og sikkerhetstiltak
  • Anvendelser innen landbruk og industri
  • Friluftsaktiviteter som camping og klatring

Velg Danline Tau for kvalitet og ytelse du kan stole på. Med sine overlegne egenskaper og allsidighet er dette tauet et utmerket valg for både profesjonelle og hobbybrukere.

Se andre produkter innen Fortøyningsutstyr / Jernvare.

Dimensjonstabell

Responsiv Tabell
Diameter Lengde
6mm 110 meter
8mm 110 meter
10mm 110 meter
12mm 110 meter
14mm 110 meter
16mm 110 meter
18mm 110 meter
20mm 110 meter
24mm 110 meter
28mm 110 meter
32mm 110 meter
36mm 110 meter
40mm 110 meter
Tagger danline, pp danline rope, danline rope products, danline forhandler norge, danline tau, danline flytetau, danline bruddstyrke

Andre kunder har også kjøpt