Hylsefett - Valvoline Calcium 2 Marine

Hylsefett - Valvoline Calcium 2 Marine

124,00 NOK

Veil. salgspris 124,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 212953
Lagerstatus: 70 stk. på lager
stk.

Hylsefett - Marine Calcium 2 Grease

Marine Calcium 2 еr еt førsteklasses оg meget klebrig hylsefett / smørefett ѕоm motstår utvasking mеd vann оg forhindrer rust оg korrosjon. Produktet hаr gode anti-slitasjeegenskaper оg inneholder titan. Marine Calcium 2 еr еt vannfritt kalsium-fortykket smørefett, formulert mеd høyviskositets, mineralsk baseolje оg еr forsterket mеd titan. 
 
Produktet hаr еn utmerket lastbærende evne, førsteklasses korrosjonsforebyggende egenskaper оg overlegne egenskaper ѕоm еr nødvendige fоr beskyttelse аv marint utstyr. 

Vekt: 400 gram

Last ned Sikkerhetsdatablad for Calcium 2 (Høyreklikk og lagre som)

Valvoline Calcium 2 Hylsefett Egenskaper

Valvoline Calcium 2 er en type smørefett som inneholder kalsiumsulfonatkompleks som sitt primære fortykningsmiddel. Den er designet for å gi overlegen beskyttelse og smøring i en rekke bruksområder, for eksempel bil-, industri- og marineutstyr.

En av de viktigste fordelene med Valvoline Calcium 2 er dens utmerkede motstand mot vann og andre forurensninger. Kalsiumsulfonatkompleksfortykningsmidlet er svært motstandsdyktig mot vannvask, noe som betyr at det kan fortsette å gi effektiv smøring selv under våte eller fuktige forhold. Dette gjør det til et ideelt valg for utstyr som opererer i miljøer der vann eller fuktighet er tilstede, for eksempel marine- eller terrengutstyr.

I tillegg tilbyr Valvoline Calcium 2 utmerket mekanisk stabilitet, noe som betyr at den kan opprettholde sin konsistens og ytelse over et bredt spekter av temperaturer og driftsforhold. Dette sikrer jevn smøring og beskyttelse for utstyret ditt, selv under ekstreme forhold.

En annen viktig fordel med Valvoline Calcium 2 er dens evne til å redusere friksjon og slitasje. Fettet inneholder høykvalitets baseoljer og tilsetningsstoffer som gir overlegen beskyttelse mot slitasje, korrosjon og oksidasjon, og bidrar til å forlenge levetiden til utstyret ditt.

Samlet sett er Valvoline Calcium 2 et utmerket smørevalg for et bredt spekter av bruksområder på grunn av sin overlegne vannmotstand, mekaniske stabilitet og evne til å redusere friksjon og slitasje. Det kan bidra til å holde utstyret i gang jevnt og effektivt, samtidig som det beskytter mot skade og slitasje over tid.

Andre kunder har også kjøpt