Castrol Olje

Castrol Olje

preload spinner

Hvorfor velge Castrol olje?

Castrol er et velkjent og respektert merke for motorolje som har eksistert i over 120 år. Her er noen grunner til at Castrol-motoroljer regnes som blant de beste i verden:

 

  • Omfattende forskning og utvikling: Castrol investerer tungt i forskning og utvikling for å skape innovative produkter som møter de skiftende behovene til moderne motorer. Dette sikrer at motoroljene deres er effektive for å beskytte motorer mot slitasje, avleiringer og andre skadelige faktorer.

 

  • Avanserte formuleringer: Castrols motoroljer bruker avanserte formuleringer med høykvalitets baseoljer og tilsetningsstoffer som gir overlegen beskyttelse og ytelse for moderne motorer. Disse formuleringene er utviklet for å møte de spesifikke kravene til forskjellige typer motorer, inkludert bensin-, diesel- og hybridmotorer.

 

  • Høyytelsesadditiver: Castrols motoroljer inneholder høyytelsesadditiver som forbedrer motorytelsen og beskytter mot slitasje, korrosjon og avleiringer. Disse tilsetningsstoffene er nøye utvalgt og balansert for å sikre optimal ytelse og beskyttelse.

 

  • Bransjeanerkjennelse: Castrol har vunnet en rekke priser og utmerkelser for sine motoroljer, inkludert den prestisjetunge International Lubricant Standardization and Approval Committee (ILSAC) GF-6-sertifisering. Denne sertifiseringen viser at Castrols motoroljer oppfyller eller overgår de nyeste industristandardene for motoroljeytelse og beskyttelse.

 

  • Kundetillit: Castrol har bygget et rykte for kvalitet og pålitelighet gjennom årene, og mange kunder stoler på at motoroljene deres beskytter motorene og leverer optimal ytelse. Castrol har en lang historie med å tilby motoroljer av høy kvalitet som yter godt i et bredt spekter av bruksområder, fra hverdagskjøring til racing med høy ytelse.

 

Totalt sett er Castrols forpliktelse til forskning og utvikling, avanserte formuleringer, høyytelses tilsetningsstoffer, bransjeanerkjennelse og kundetillit noen av grunnene til at deres motoroljer regnes som blant de beste i verden.


Prøv vår Castrol Oljevelger.