Castrol CRB Multi 15W-40

Castrol CRB Multi 15W-40

1.799,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Castrol CRB Multi 15W-40

Castrol CRB er laget for å gi et ekstremt høyt nivå av motorbeskyttelse under serviceintervallet, noe som kan hjelpe deg med å unngå uplanlagt nedetid og redusere reparasjonskostnadene. Produktene i Castrol CRB-serien inkluderer:

Under vanskelige driftsforhold hjelper Castrol CRB Turbomax med DuraShield Boosters til å forhindre sotoppbygging, og forhindrer skade på overflater. På bevegelige metalloverflater skaper den også et beskyttelseslag som fungerer som en barriere mot forringelse selv under vanskelige forhold. For en lang og sunn motorlevetid tilbyr Castrol CRB Turbomax opptil 40 % høyere beskyttelse mot slitasje1.

Rengjøringskjemikaliene i Castrol CRB Multi og Castrol CRB Monograde feier bort rusk som ellers kan ha samlet seg på motoroverflater, og reduserer avleiringer. I tillegg har de antioksidanter som blokkerer de kjemiske prosessene som kan føre til at oljen tykner. Siden de opprettholder viskositeten og effektivt regulerer stempelavleiringer, bidrar de til motorens forlengede levetid og gode ytelse.

Spesifikasjoner:

ACEA E4, E7
API CI-4
MB-godkjenning 228.5
MAN M 3277
Volvo VDS-3
RVI RLD-2
Cummins CES 20077, 20078
MTU oljekategori 3
JASO DH-1
Deutz DQC III-10
Mack EO-N
DDC Power Guard 93K215

 For Iveco-lastebiler som krever ACEA E6, E7, E9

 Tilfredsstiller DAF Euro VI-kravene

 

Datablad for CRB Multi 15W-40 (Høyreklikk og Lagre Som)

Andre kunder har også kjøpt