Krabbeteine med Plastbunn

Krabbeteine med Plastbunn

795,00 NOK

Veil. salgspris 795,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 610010
Lagerstatus: 130 stk. på lager
stk.

Krabbeteine - Sammenleggbar

Dette er en robust og praktisk sammenleggbar teine, konstruert med kraftige materialer for å tåle tøffe forhold på sjøen. Teinen er designet med en solid plastbunn, et nøye gjennomtenkt trekk som tilrettelegger for enkel og problemfri fjerning av fangsten. Denne funksjonen minimerer stresset og tiden det tar å håndtere fangsten, noe som gjør den mer praktisk for både profesjonelle fiskere og fritidsbrukere.

  • Størrelse: L80 x B40 x H40
  • Vekt ca 8,5kg.
  • 2 stk kombinerte 70/80 mm fluktåpninger.
  • Leveres med hanefot
  • Med plastbunn

Når teinen ikke er i aktiv bruk, kan den sammenlegges helt flat, noe som sparer plass og gjør den svært lagringsvennlig. Dette er en viktig funksjon som gjør den ideell for små båter med begrenset lagringsplass, eller for fiskere som ønsker å maksimere plassen til annet utstyr.

Størrelsen på teinen er L80 x B40 x H40, en passende størrelse som balanserer kapasiteten for fangst og håndterbarhet. Med en vekt på omtrent 8,5 kg, er den stødig nok til å motstå strøm og bølger, men fortsatt lett nok til å håndteres uten større anstrengelse.

Denne modellen har også 2 stk kombinerte 70/80 mm fluktåpninger. Disse åpningene er strategisk plassert og designet for å tillate mindre uønskede arter å rømme, samtidig som de holder den ettertraktede fangsten innenfor.

Teinen leveres med en hanefot. Hanefoten er et nyttig verktøy som hjelper med å utløse teinen på en sikker og effektiv måte, noe som minimerer risikoen for skade på både bruker og utstyr.

Alt i alt er denne sammenleggbare teinen et pålitelig og høykvalitets valg for de som trenger en holdbar, effektiv og plassbesparende løsning for fangst på sjøen.