Krabbeteine - Fritid

Krabbeteine - Fritid

299,00 NOK

Veil. salgspris 299,00 NOK

Klarna

Basert på 4 Vurderinger

Modell/varenr.: 610015
Lagerstatus: 227 stk. på lager
stk.

Krabbeteine - Fritid

Sammenleggbar krabbeteine for fritidsfiske.

Dimensjoner: 83cm x 47cm x 29cm oppslått

Volum: 113 liter

Vekt: 2 kg

Høyde sammenlagt: ca 4 cm

Denne sammenleggbare teinen er ideell for krabbefiske og skiller seg ut med sin lette, brukervennlige design og bærekraftige funksjoner. Teinen er laget for å være enkel å lagre og transportere, med sin evne til å bli flatpakket til en høyde på kun 4 cm. Når teinen er fullt utslått, måler den 83 cm i lengden, 47 cm i bredden og 29 cm i høyden, noe som gir romslig plass for krabber til å krype inn.

Denne spesialiserte fiskeredskapen har fluktåpninger på 80 mm, optimalisert for å sikre at mindre, unge krabber kan rømme mens de større, voksne krabbene blir fanget. Med denne funksjonen oppmuntrer vi til ansvarlig fiske, hvor kun voksen krabbe blir fanget og ung krabbe får muligheten til å vokse og bidra til bestanden.

Teinen er produsert av PE singel monofilament, et sterkt og holdbart materiale kjent for sin motstand mot vær og vind. I tillegg er rømningshullet forsterket med en jernring for å sikre langvarig bruk og holdbarhet. Til tross for disse robuste materialene, veier teinen bare rundt 2 kg, noe som gjør den lett å håndtere både på land og i vann.

Hver kartong inneholder 10 teiner, ideelt for både hobbyfiskere og mer erfarne fiskere som ønsker å øke fangsten. En nøkkelfunksjon i disse teinene er inkluderingen av råtnetråd. Denne tråden er designet for å gå i oppløsning hvis teinen skulle gå tapt og bli liggende i sjøen. Denne funksjonen bidrar til å åpne teinen, noe som forhindrer at den fortsetter å fange krabber over lang tid. Dette bidrar til å opprettholde en sunn og balansert marin økosystem.

Tagger teine, fluktåpning, sammenleggbar krabbeteine, krabbeteiner

Andre kunder har også kjøpt