Polyetylene Tau - 20 mm

Polyetylene Tau - 20 mm

17,50 NOK

Veil. salgspris 17,50 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 340140
Lagerstatus: 76 stk. på lager
stk.

3-Slått Polyethylene Tau

3-slått Polyethylene tau er en allsidig og holdbar type tau som brukes i en rekke sektorer. Dette 20mm monofilament tauet selges som metersvare, hvilket betyr at du kan velge ønsket lengde ved å bestille antall meter du trenger.

Egenskaper og Bruksområder

Polyethylene er et termoplastisk polymer med en smeltetemperatur på 135°C. Polyethylene tau er kjent for sine mange positive egenskaper og er mye brukt i ulike bransjer som maritim, fiskeri, landbruk og transport. En av de fremste fordelene med polyethylene tau er at det flyter på vann, noe som gjør det ideelt for bruk i marine og fiskeriindustrien. Tauet er også populært i fritidsindustrien, særlig blant fiskere og campere.

Styrke og Holdbarhet

Polyethylene tau er lettvektig og kombinerer god strekkfasthet med utmerket holdbarhet. Tauets styrke påvirkes ikke av våte forhold, noe som gjør det svært pålitelig i både tørre og våte miljøer.

Motstandsdyktighet

Dette tauet har høy elongasjonsegenskaper og god motstandsdyktighet mot slitasje, både på overflaten og internt. Det har utmerket motstand mot syrer og baser, olje og gass, råte og mugg, vann og organismer i vann, samt varme. Det kan lagres like godt i både våte og tørre forhold. Polyethylene tau har også en rimelig motstand mot UV-stråling.

Miljøpåvirkning

Polyethylene anses å ha en av de laveste miljøpåvirkningene sammenlignet med andre syntetiske materialer. Det er resirkulerbart og kan brennes trygt uten risiko for giftige gasser. Dette gjør det til et miljøvennlig valg for de som trenger et slitesterkt og pålitelig tau.

Pålitelig løsning

20mm 3-slått Polyethylene tau er en robust og pålitelig løsning for mange bruksområder. Med sine allsidige egenskaper, holdbarhet og lave miljøpåvirkning, er det et utmerket valg for både profesjonelle og fritidsbrukere. Velg ønsket lengde og opplev fordelene med dette høykvalitetstauet.

Velg antall meter når du bestiller. 1 stk angir 1 meter.

 

Andre kunder har også kjøpt