Skipperlue / Kasjettlue

Skipperlue / Kasjettlue

498,00 NOK

Veil. salgspris 498,00 NOK

Klarna

Basert på 4 Vurderinger


Skipperlue / Kasjettlue / loslue

Den klassiske skipperlue, også kjent som kasjettlue eller loslue, er laget i høykvalitets 100% ull som gir optimal varme og komfort. Den har en lakkert solskjerm, en funksjonell detalj som ikke bare gir stilen et autentisk preg, men også tilbyr beskyttelse mot skarpt sollys. 

Vi tilbyr denne luen i et utvalg av størrelser fra 56cm til 62cm. For å sikre at du får riktig størrelse, anbefaler vi at du måler omkretsen av hodeskallen. Dette kan du enkelt gjøre med et målebånd. Start fra midten av pannen og vikle det rundt hodet ditt, pass på at målebåndet går over de bredeste delene av bakhodet for en mest nøyaktig måling.

En morsom detalj er at denne typen lue har mange lokale navn og er kjent i forskjellige deler av landet under forskjellige navn. Den er blant annet kjent som "Bømlalue", "Spangereid-lue" og "Rennesøylue". Dette understreker luenes allsidighet og brede appell, og den er et elsket tilbehør for mange mennesker over hele landet.

Størrelser: 56 - 58 - 60 - 62

Tagger kasjettlue, skipperlue, skipperluer, skipperlue bergen, skipperlue oslo, skipperlue trondheim, skipperlue stavanger, skipperlue til salgs, kjøpe skipperlue, loslue, losluer

Andre kunder har også kjøpt