Førstehjelpsskrin

Førstehjelpsskrin

259,00 NOK

Veil. salgspris 259,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 671010
Lagerstatus: 7 stk. på lager
stk.

Førstehjelpsskrin / Førstehjelpspakke

Komplett førstehjelpsskrin med alt av anbefalt førstehjelpsutstyr! Et fin turpakke å ha med seg på fjellturen, i bilen eller hjemme.

Passer meget bra til hytte, camping, bilen eller båten!

Førstehjelpsskrinet Innholder:

  • Forskjellige plaster
  • Bandasjer
  • Saks
  • Termometer
  • Pinsett
  • m.m.

Hva er førstehjelp?

Førstehjelpsopplæring er viktig for alle, siden mange av oss kan komme til å bli involvert i en krisesituasjon. Det er også viktig at hver person som skal jobbe på et sykehus, får opplæring i førstehjelp. Førstehjelp er til for å brukes til å redde andres liv på veldig kort tid fordi man vet hvordan man skal bruke det og er kjent med dets forskjellige prosedyrer.

Førstehjelp er egentlig den første og direkte hjelpen til en person som lider enten av en enkel eller alvorlig medisinsk tilstand eller personskade, som begge kan ha potensielt dødelige konsekvenser hvis de ikke blir behandlet. Førstehjelp handler ikke bare om å gi øyeblikkelig behandling, men om å forhindre mer skade enn det som allerede er tilstede. 

Hva bør et førstehjelpsskrin inneholde?

Det er flere grunner til å beholde en førstehjelpsskrin, men de fleste har en liten i bilen. Det er også en god idé å ha en grunnleggende førstehjelpsmanual eller instruksjonshefte i settet. Du bør også sørge for å oppbevare legemidlet du bruker til førstehjelp i anbefalt utløpsdato. I tillegg til et velfylt førstehjelpsutstyr, bør du ha en førstehjelpsmanual eller instruksjonshefte i nærheten og alltid sjekke utløpsdatoen på eventuelle legemidler.

Et velfylt førstehjelpsskrin

Å ha et velfylt førstehjelpsverktøy er viktig for ethvert hjem. Det vil ikke bare hjelpe deg med å reagere på nødsituasjoner, men vil også hjelpe deg å føle deg bedre. Det er viktig å sjekke innholdet i settet ditt minst en gang i måneden. Bytt ut varer som er brukt opp og sørg for at utløpsdatoene er oppdatert.

Et velfylt førstehjelpsutstyr bør inneholde minst tjuefem forskjellige typer bandasjer. Det kan også være lurt å inkludere gasbind, som er nyttige for større kutt. En annen viktig gjenstand er hånddesinfeksjon, som du kan bruke til å desinfisere hendene før du binder en skade. Til slutt bør du ha en Instant Cold Pack, som kan erstatte en ispose og gi avkjøling.

Oppbevar et førstehjelpsskrin i bilen

Å ha et førstehjelpsskrin i kjøretøyet er en fin måte å forberede seg på nødsituasjoner og vanlige skader. Settet ditt skal være lett tilgjengelig og helst vanntett. Du bør også oppbevare den i bilens hanskerom slik at den er lett tilgjengelig ved behov. Du bør sjekke settet med jevne mellomrom for å sikre at det er oppdatert. Du bør også ha en liste over nødtelefonnumre i settet ditt.

Førstehjelpsutstyr kan være en livredder, ikke bare i ulykker, men også i andre situasjoner, hvor du kanskje ikke raskt kan ringe etter nødhjelp. Enten du kjører bil eller går tur i skogen, kan et førstehjelpsutstyr hjelpe deg med å håndtere en ulykke raskt og behandle mindre skader til du kan få medisinsk hjelp. Settet skal inneholde alle elementene du trenger for å behandle ulike typer skader.

 

Tagger førstehjelpsskrin, førstehjelpspute, medisinskrin, førstehjelpspakke innhold, førstehjelpspakke fjelltur, førstehjelpspakke bil, førstehjelpspakke hjemme, førstehjelpsskrin, førstehjelpspute bil, førstehjelp turpakke

Andre kunder har også kjøpt