Hengekøye med myggnett

Hengekøye med myggnett

598,00 NOK

Veil. salgspris 598,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Hengekøye med myggnett - Fladen

Fladen hengekøye med myggnett, hvоr nettet еr pop-up. 
 
Nettet kаn åpnes bådе innenfra оg utenfra. Inkluderer værbestandig bæreveske, stropper, kraftige karabinkroker оg installasjonsinstruksjoner. 
 
Beregnet fоr 1 person. 
 
Teknisk info: 
 
Dimensjoner: 260 x 140cm 
Lastekapasitet: Opptil 200 kg 
Bærepose: 29 x 31 x 10cm 
Farger: Blå, Oransje, Grønn 

Fordelene med en hengekøye med myggnett

Det er ikke noe mer behagelig enn å tilbringe tid ute i naturen. En kombinasjon av frisk luft og opplevelsene som ligger foran en, gjør det til en fantastisk opplevelse. Men hvis du ikke har det nødvendige utstyret, kan det være ganske vanskelig å sove ute.

På camping er det ingen som ønsker å overnatte på den kjølige, harde bakken, derfor bruker mange telt for å unngå dette. Et annet utmerket alternativ er en hengekøye, som, med riktig arrangement, lar deg holde deg så komfortabel som du trenger for å sove i trærne.

Du kan sove på en mest mulig behagelig måte i en hengekøye uten å forstyrre miljøet rundt. Det faktum at du faktisk er hevet over bakken, borte fra den utilgivelige bakken og dyrene under, er bare en av de mange fordelene med å sove i en hengekøye.

Hvis mulig, kjøp en hengekøye med myggnett. Det utelukker muligheten for at insekter kommer inn i hengekøyen mens du sover. Våre hengekøyer er laget for å sikre at du får den mest behagelige utendørssøvnen og at du ikke våkner med kløende hud.

Tagger hengekøye, hengekøye med myggnett, hengekøye med myggnetting

Andre kunder har også kjøpt