LedLenser H5R Core

LedLenser H5R Core

1.229,00 NOK

Veil. salgspris 1.229,00 NOK

Klarna

Ingen vurdering

Modell/varenr.: 671053
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Ledlenser H5R Core Hodelykt

Ledlenser H5R Core er en praktisk, allsidig og balansert hodelykt med en maksimal lysstyrke på 500 Lumen, og drives av et oppladbart batteri.

Dette er neste generasjons H-serie, som har gjennomgått en betydelig oppdatering. Vitale komponenter er omsluttet ved hjelp av Flex Sealing-teknologien, som gir et IP67-nivå av vanntetthet. Ledlensers Advanced Focus System, som lar deg bytte lyskjeglen fra bred for god oversikt til smal for konsentrert lys, er fortsatt en egenskap ved hodelykten.

Lampehodet på lanternen kan roteres 160 grader opp og ned for ekstremt fleksibel bruk. Et hjul for trinnløs justering av lysstyrkedimmer er plassert på siden av lanternehodet, noe som gjør det enkelt å tilpasse lyset til omstendighetene.

I tillegg kan lanternen settes opp med en transportlås, slik at du kan oppbevare den i vesken uten å bekymre deg for at den slår seg på mens du er på reise. Et 1800 mAh oppladbart Li-ion-batteri driver hodelykten. Med den magnetiske ladeledningen som følger med, er det enkelt å lade den opp igjen.

 

 Opptil 500 Lumen

 Rotering opptil 160 grader opp og ned

 1800 mAh batteri

 IP: 67 (støvtett og tåler kortvarig neddykking i vann (ned til 1 m i 30 min))