Plaskebasseng

Plaskebasseng

229,00 NOK

Veil. salgspris 229,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 578956
Lagerstatus: 17 stk. på lager
stk.

Plaskebasseng for Barn

Det er mange flere måter å ha det gøy på når været varmes opp, selv om mange av oss skulle ønske vi hadde et innebygd basseng for å holde barna våre opptatt uten å forlate bakgården.

Tenk på å få et plaskbasseng slik at barna kan kjøle seg ned på varme dager etter å ha lekt i bakgården! Det er rimelig, enkelt å rigge opp, og krever bare en liten mengde uteareal og en vannslange.

Plaskebassenger for små barn er ofte ikke er dypere enn 1 fot (ca 30 cm). De små som ønsker å plaske rundt og kjøle seg ned uten å måtte bekymre seg for å svømme vil elske dem.

Bruk av plaskebasseng har mange fordeler. De er først og fremst langt rimeligere å installere enn et typisk svømmebasseng. I tillegg er de mer miljøvennlige fordi de bruker mindre vann. De er også enkle å rengjøre og vedlikeholde.

Plaskebasseng spesifikasjoner:

Dimensjoner: Ø 183 x H 33 cm

3 ringer i sterk PVC-materiale. 

Ofte stilte spørsmål:

Hvor mye klor i plaskebasseng?

Det er viktig å sørge for at klorinnholdet i bassenget alltid ligger mellom 1,0 og 3,0 mg/l. Spesielt i de delene av året hvor solen er fremme og bading er hyppig, anbefales det å kontrollere klorinnholdet hver kveld og supplere med klor dersom nivået faller under 1,0 mg/l.

Hvordan varme opp plaskebasseng?

En mulighet er å fylle bassenget med hageslangen, og deretter tilsette varmt vann fra bøtter for å gjøre vannet mer behagelig. Bad i iskaldt vann er ikke behagelig for barna, men ved å tilsette litt varmt vann, blir plaskebassenget et fint sted for avkjøling. Det er også mulig å installere adaptere på kjøkkenkranen dersom det ikke er tilgang til varmt vann utendørs. Dette vil gjøre det enklere å fylle bassenget.

Tagger plaskebasseng barn, plaskebasseng baby, lite plaskebasseng, plaskebasseng plast, plaskebasseng til barn, badebasseng baby, oppblåsbart badebasseng, badebasseng utendørs