Feltkjøkken med Skorstein

Feltkjøkken med Skorstein

1.098,00 NOK

Veil. salgspris 1.098,00 NOK

Klarna

Ingen vurdering

Modell/varenr.: 653003
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Feltkjøkken - Med skorstein

Feltkjøkken / feltkomfyr med skorstein for matlaging. Designet for 25L gryter. 

Emaljert kum for kjelen

Diameter 31 cm
105 mm røykrør - ikke emaljert

Selges uten gryte.

De mange fordelene med et feltkjøkken

Et feltkjøkken, også kjent som et mobilt kjøkken eller et militærkjøkken, er et bærbart kjøkken designet for å brukes utendørs eller avsidesliggende steder. Noen av fordelene med et feltkjøkken inkluderer:

  • Effektiv matlaging: Et feltkjøkken er utstyrt med alt nødvendig matlagingsutstyr og verktøy, noe som gjør matlagingen mer effektiv og raskere.
  • Mobilitet: Feltkjøkken er designet for å være bærbare, slik at de enkelt kan transporteres til ethvert sted. Dette gjør dem ideelle for bruk i avsidesliggende områder, katastrofesoner eller militære operasjoner.
  • Kostnadseffektivt: Et feltkjøkken kan spare mye penger sammenlignet med å bygge et permanent kjøkken på et avsidesliggende sted. Det kan også være billigere å frakte mat til stedet for feltkjøkkenet enn å frakte kjøkkenet til matkilden.
  • Fleksibilitet: Feltkjøkken kan settes opp raskt og enkelt, og de kan tilpasses for å møte de spesifikke behovene til brukerne.
  • Komfort: Et feltkjøkken gir et komfortabelt og praktisk miljø for folk som tilbereder og serverer mat, noe som kan øke moralen og produktiviteten.
  • Økt kapasitet: Med et feltkjøkken kan det tilberedes og serveres større mengder mat, noe som er spesielt nyttig i nødssituasjoner hvor det kan være stor etterspørsel etter mat.