Kokosmatte / Dørmatte

Kokosmatte / Dørmatte

109,00 NOK

Veil. salgspris 109,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 603353
Lagerstatus: 39 stk. på lager
stk.

Kokosmatte / Dørmatte

Kokosmatte / Dørmatte 40 x 60 cm i klippet kokos med gummibunn.

Kokosmatter har flere fordeler, inkludert:

Holdbarhet: Kokosfibre er svært slitesterke og tåler tung fottrafikk og tøffe værforhold. De er motstandsdyktige mot råte, mugg og mugg, noe som gjør dem til et langvarig og praktisk alternativ for dørmatter.

Miljøvennlig: Kokosfibre er naturlige og biologisk nedbrytbare, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ. I motsetning til syntetiske dørmatter, skader ikke kokosnøttdørmatter miljøet, noe som gjør dem til et ideelt valg for de som er miljøbevisste.

Smussfangst: Kokosnøttdørmatter har grove teksturer som kan fange smuss og rusk fra sko, og hindre dem i å komme inn i hjemmet ditt. Dette hjelper ikke bare med å holde hjemmet ditt rent, men reduserer også mengden rengjøring du må gjøre.

Estetisk tiltalende: Kokosnøttdørmatter har et naturlig og rustikk utseende som legger til den estetiske appellen til hjemmet ditt. De kommer i en rekke størrelser, former og design, slik at du kan finne en som passer til hjemmets stil.

Enkel å rengjøre: Kokosnøttdørmatter er enkle å rengjøre med en rask risting eller vakuum. De krever ikke spesielle rengjøringsprodukter eller -teknikker, noe som gjør dem til et lite vedlikeholdsalternativ for de med en travel livsstil.

Tagger dørmatte, kokosmatte, dørmatter