Gummibåt - Fishman 200

Gummibåt - Fishman 200

990,00 NOK 1.099,00 NOK

Veil. salgspris 1.099,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 671069
Lagerstatus: Ubekreftet. Kontakt oss for dato.
stk.

Gummibåt - Fishman 200

 • En robust og sikker gummibåt som har 2 separate luftkamre i skroget, for økt sikkerhet.
 • Båten er egnet for 2 personer men maks total vekt på 190 kg.
 • Gummibåten har oppblåsbar dørk og line rundt hele båten.
 • Med sine store ventiler gir de en hurtig oppblåsning og uttømming av luft.

Fishman 200 Gummibåt Spesifikasjoner:

Lengde: 218cm

Bredde: 110cm

Høyde: 36cm

Bruttovekt: 6,3 kg. 

Årer: 125cm

Fishman 200: En Robust og Sikker Gummibåt for To

Båtlivet er en essensiell del av livet for mange, og det finnes få ting som kan måle seg med friheten og gleden det gir å navigere på vannet. Å velge den riktige båten kan imidlertid være en utfordring, gitt det brede utvalget av båter på markedet. En av de mest pålitelige og praktiske alternativene er Fishman 200, en gummibåt designet for maksimal sikkerhet og komfort.

Robust Konstruksjon

Fishman 200 er kjent for sin robusthet. Den er laget av høykvalitets materialer som er designet for å motstå riper og punkteringer. Dette bidrar til å sikre båtens langvarige bruk, selv under de mest utfordrende forhold.

I tillegg har Fishman 200 en oppblåsbar dørk som gir båten ekstra styrke og stabilitet. Denne unike funksjonen forbedrer båtens balanse og gjør det lettere for passasjerene å bevege seg rundt ombord.

Økt Sikkerhet med To Separate Luftkamre

Sikkerhet er av største betydning når det kommer til båtliv, og Fishman 200 er designet med dette i tankene. Gummibåten har to separate luftkamre i skroget, noe som øker sikkerheten betydelig. Hvis ett kammer skulle få en lekkasje, vil det andre fortsatt holde båten flytende. Dette reduserer risikoen for ulykker og gir passasjerene ro i sinnet når de er ute på vannet.

Praktisk for To

Fishman 200 er ideell for to personer, med en maksimal totalvekt på 190 kg. Dette gjør den perfekt for par eller venner som ønsker å tilbringe en dag på vannet, enten det er for fiske, sightseeing eller bare for å nyte en avslappende båttur.

Lett Oppblåsning og Deflasjon

Fishman 200 har store ventiler som gir rask oppblåsning og uttømming av luft. Dette betyr at du kan sette opp båten raskt og enkelt når du er klar til å gå ut på vannet, og deretter pakke den sammen igjen i løpet av få minutter når du er ferdig.

Ekstra Funksjoner for Komfort og Sikkerhet

For ytterligere komfort og sikkerhet har Fishman 200 en line rundt hele båten. Dette gir passasjerene noe å holde fast i, noe som kan være spesielt nyttig i røffe sjøforhold.

Alt i alt er Fishman 200 en eksepsjonell gummibåt som kombinerer robusthet, sikkerhet og praktisk design. Uansett om du er en erfaren båtfører eller en nybegynner, gir Fishman 200 deg alt du trenger for en trygg og minneverdig dag på vannet.

Kjennetegn ved en Kvalitets- Gummibåt og Dens Bruk

Det er mange forskjellige typer båter der ute, men få kan matche enkelheten, fleksibiliteten og bærbarheten til en gummibåt. En gummibåt er en robust, oppblåsbar båt som kan brukes i forskjellige sammenhenger, som fritidsaktiviteter, fiske, eller som en redningsflåte. I denne artikkelen vil vi undersøke kjennetegnene på en kvalitets-gummibåt, dens potensielle bruksområder og hvorfor den er både praktisk, lett å ta med seg og et fint tidsfordriv.

Hva Kjennetegner en Kvalitets- Gummibåt?

En kvalitets-gummibåt kan identifiseres ved følgende funksjoner:

 1. Materialkvalitet: Høykvalitets gummibåter er laget av robust, slitesterkt materiale som PVC eller hypalon. Disse materialene er designet for å motstå punkteringer og riper, noe som sikrer båtens langvarige bruk.

 2. Konstruksjon: Godt konstruerte gummibåter har flere luftkamre for økt sikkerhet. Hvis ett kammer punkteres, vil de andre fortsatt holde båten flytende.

 3. Størrelse og kapasitet: En kvalitets-gummibåt skal være romslig nok til å komfortabelt romme ønsket antall personer og utstyr, uten å overstige sin maksimale vektkapasitet.

 4. Tilbehør: En gummibåt av høy kvalitet kommer ofte med nyttige tilbehør som årer, pumpe for oppblåsing, reparasjonssett og en bærebag.

Bruksområder for en Gummibåt

Gummibåter er utrolig allsidige og kan brukes i forskjellige sammenhenger:

 1. Fritidsaktiviteter: Gummibåter er populære for fritidsbruk som vannsport, solbading og bading i sjøen, innsjøer eller elver.

 2. Fiske: På grunn av deres letthet og manøvrerbarhet er gummibåter ideelle for fiske i forskjellige miljøer, fra stille innsjøer til raske elver.

 3. Redningssituasjoner: Gummibåter brukes ofte som redningsflåter på grunn av deres robusthet og evne til å tåle tøffe forhold.

Fordelene ved å ha en Gummibåt

En gummibåt er en utmerket investering av flere grunner:

 1. Praktisk: Gummibåter er lette å sette opp og demontere. Du blåser dem bare opp når du vil bruke dem, og tømmer dem for luft når du er ferdig. De er også lette å manøvrere, noe som gjør dem ideelle for brukere med alle erfaringsnivåer.

 2. Portabel: På grunn av deres oppblåsbare natur er gummibåter utrolig bærbare. Når de er tømt for luft, kan de brettes ned til en kompakt størrelse og bæres i en bag, noe som gjør dem enkle å transportere og lagre.

 3. Tidsfordriv: En gummibåt gir en flott måte å tilbringe fritiden på. Enten du ønsker å fiske, utforske lokale vannveier, eller bare slappe av på vannet, tilbyr en gummibåt utallige muligheter for moro og avslapning.

Alt i alt er en gummibåt en fantastisk investering for alle som elsker vannaktiviteter. Med sin praktiske, portable natur og muligheten til å gi timer med underholdning, er det ingen overraskelse at gummibåter fortsetter å være et populært valg for vannentusiaster over hele verden.

Andre kunder har også kjøpt