Badedyr - Enhjørning

Badedyr - Enhjørning

499,00 NOK

Veil. salgspris 499,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Badedyr - Enhjørning

Gigantisk badedyr for barn og unge, utformet som en fargerik enhjørning.

Badedyret er utstyrt med kraftige håndtak på sidene, og har 3 ulike luftkamre.

Maksimal vekt: 80 kg

Anbefalt alder: Fra 6 år

Dimensjoner: 218 x 160 x 120 cm

Blåses opp med maksimalt trykk på 0,03 bar.  

Den Fargerike Enhjøringen: Et Gigantisk Badedyr for Barn og Unge

Når sommeren kommer og temperaturene stiger, begynner barn og unge overalt å drømme om solfylte dager ved bassenget eller på stranden. Og hva kan være mer moro enn å flyte rundt på det mest fargerike, lekne og sikre badedyret som er tilgjengelig på markedet? Dette er akkurat det det gigantiske enhjørnings- badedyret tilbyr. Med sin livlige fargepalett, imponerende størrelse, og sikre konstruksjon er det et badedyr som er garantert å bringe ekstra glede til enhver sommeraktivitet.

Designet med tanke på barn og unge fra 6 år og oppover, er denne enorme enhjørningen det ultimate symbolet på sommermoro. Fra den glitrende regnbuemanen til den spiralede gullhornet, hver detalj på denne baderingen har blitt nøye utformet for å skape et virkelig magisk badedyr. Størrelsen alene er nok til å ta pusten fra enhver unge eventyrer, men det er virkelig det blendende designet som setter dette badedyret i en klasse for seg selv.

Et av de viktigste aspektene ved badedyret er dens sikkerhetsfunksjoner. For det første er det utstyrt med kraftige håndtak på sidene. Dette gir barna noe solid å holde fast i mens de leker i vannet, noe som øker både komfort og sikkerhet. I tillegg er maksimal vektgrense satt til 80 kg, noe som betyr at den er sterk nok til å tåle lek av de fleste barn og unge.

En annen nøkkelfunksjon med denne enhjørningsbaderingen er dens tre separate luftkamre. Dette innovative designet betyr at selv om ett kammer skulle bli punktert, vil de to andre fortsatt holde baderingen flytende. Dette gir en ekstra sikkerhetsmargin og sikrer at moroa kan fortsette selv i tilfelle av en liten lekkasje.

Når det gjelder oppblåsing, krever denne baderingen et maksimalt trykk på 0,03 bar. Dette betyr at du kan blåse den opp raskt og enkelt, enten du bruker en manuell pumpe, en elektrisk pumpe, eller til og med en hårføner med kaldluftsinnstilling. Denne enkelheten ved oppblåsing gjør det enkelt å få enhjørningsbaderingen klar for moro i solen på kort tid.

På tross av dens imponerende størrelse og fargerike design, er Enhjørningsbaderingen mer enn bare et stilig badedyr. Det er et produkt som er laget med tanke på sikkerhet, holdbarhet og brukervennlighet. Enten barna dine foretrekker å leke i bassenget, ved sjøen, eller selv i hagen, er dette gigantiske badedyret garantert å gi timer med uendelig glede.

I en verden der sommermoro ofte er synonymt med vannaktiviteter, setter den gigantiske Enhjørningsbaderingen en ny standard for oppblåsbare badedyr. Den kombinerer en uforglemmelig design med praktiske sikkerhetsfunksjoner, noe som gir et produkt som barn og unge vil elske og foreldre kan stole på. Så, neste gang du planlegger en dag ved vannet, husk å ta med den fantastiske enhjørningsbaderingen. Den er mer enn bare et badedyr - den er en garanti for uforglemmelig sommermoro.