Gassbrenner Propan - 9,5 Kw

Gassbrenner Propan - 9,5 Kw

859,00 NOK

Veil. salgspris 859,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 670013
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.

Gassbrenner Propan - 9,5 Kw

Denne gassbrenneren for propan i støpejern fremstår som svært effektiv og solid, konstruert for å gi deg den beste matlagingserfaringen. Kjernen i denne enheten er dens imponerende kraft, med en total effekt på hele 9500W, noe som sikrer rask og jevn oppvarming.

Brenneren er utstyrt med to uavhengige brennere, noe som gir ekstra fleksibilitet ved matlaging. Denne funksjonen er spesielt nyttig når du har behov for å regulere varmen i forskjellige matlagingsfaser. I tillegg er hver brenner utrustet med automatisk tenning (piezo), noe som betyr at du enkelt og trygt kan starte enheten uten behov for en separat fyrstikk eller lighter.

Med en vekt på bare 5,5 kg, er denne gassbrenneren både robust og bærbar. Den er ideell for både hjemmebruk og utendørs matlaging, som for eksempel på campingturer.

Effektiv og økonomisk

På tross av dens kraftige ytelse, har gassbrenneren et moderat forbruk på omtrent 500 gram brennstoff pr time. Dette gjør den både effektiv og økonomisk over tid.

Sikkerheten til brukerne har vært en høy prioritet i designet av denne gassbrenneren, som er CE-godkjent. Dette er din garanti for at produktet oppfyller EU-standarden for helse, sikkerhet og miljøbeskyttelse.

Med denne kraftige brenneren, kan du koke opp vannet i en 40 liters gryte på omtrent 20 minutter. Dette er et klart bevis på den høye effektiviteten og hastigheten til denne gassbrenneren, noe som gjør matlagingen både rask og enkel. Så, enten du planlegger en stor krabbefest eller bare vil nyte enkel matlaging utendørs, er denne gassbrenneren / krabbekokeren for propan gass i støpejern et utmerket valg.

Spesifikasjoner:

  • Meget effektiv оg stødig gassbrenner i støpejern
  • Effekt рå hele 9500W
  • 2 brennere, automatisk tenning (piezo)
  • Vekt 5,5 kg
  • Forbruk ca 500 gram рr time
     

Andre kunder har også kjøpt