Sammenleggbar Stol - BÅL

Sammenleggbar Stol - BÅL

549,00 NOK

Veil. salgspris 549,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 671006
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

BÅL Sammenleggbar Stol: Multifunksjonell og Behagelig

BÅL sammenleggbar stol representerer en enestående blanding av funksjon og komfort, et nøkkelverktøy for alle dine eventyr og utflukter. Denne stolen er ideell for en rekke bruksområder, og sørger for at du kan sitte behagelig hvor som helst, når som helst.

Har du noen gang ønsket å nyte den kjølige havbrisen mens du sitter komfortabelt på svabergene etter en lang båttur? Med denne sammenleggbare stolen fra BÅL, blir den drømmen til virkelighet. Den er perfekt tilpasset for båtbruk og er lett å ta med i land når du ønsker å slappe av og nyte naturen.

Ikke bare er den ypperlig til båtturer, men den er også et fremragende tilskudd til bilens bagasjerom når du vil nyte en avslappende lunsj ute i det fri. Sett deg ned, ta en pause fra kjøreturen, og opplev komforten denne stolen gir.

BÅL Sammenleggbar stol - Perfekt til festivalliv

For festivalgjengere er BÅL sammenleggbar stol uten tvil et must-have. Det spiller ingen rolle om du skal til en liten lokal festival eller det store bønnemøtet, eller kanskje til og med til Roskildefestivalen, denne stolen blir din trofaste følgesvenn. Den er enkel å transportere, lett å sette opp, og utrolig behagelig å sitte på.

Og hvis du er en isfiskeentusiast, vil denne stolen øke komforten din på de kalde, isete dagene. Med sin 7 cm tykke polstring og regulerbare rygg, tilbyr denne stolen god sittekomfort, noe som gjør selv de lengste ventetidene på isen mer utholdelige.

Med en vekt på bare 1,8 kg er denne stolen lett nok til å bære med deg overalt. Det slanke, men robuste designet sørger for at stolen er enkel å håndtere og tåler en god del bruk.

Mål og dimensjoner for stolen er som følger: Sittedybde er 45 cm, noe som gir rikelig plass til å sitte komfortabelt. Sittebredden er 47 cm, som gir rikelig plass for ulike kroppstyper. Rygghøyden er 40 cm, noe som gir god støtte for ryggen. Når den er utfoldet, er dens mål 67x48 cm, noe som gir den en kompakt størrelse som passer perfekt til både innendørs og utendørs bruk.

Opplev den ultimate kombinasjonen av komfort og praktisk design med BÅL sammenleggbar stol. Den er virkelig stolen du kommer til å bli glad i, uansett hvor du skal.

Dimensjoner:

  • Vekt: 1,8 Kg
  • Sittebredde: 47 cm
  • Sittedybde: 45 cm
  • Rygghøyde: 40 cm
  • Mål utfeldt: 67 x 48 cm