Gripetang - Kinzo

Gripetang - Kinzo

79,00 NOK

Veil. salgspris 79,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 575103
Lagerstatus: 12 stk. på lager
stk.

Gripetang - Kinzo - 76 cm

Kinzo gripetang er ikke bare et vanlig gripeverktøy. Den er designet for å gjøre hverdagen enklere for brukere som trenger litt ekstra hjelp til å nå ting, enten det er høyt oppe på en hylle eller rett nedenfor føttene. Med en imponerende lengde på 76 cm gir den deg muligheten til å strekke deg lenger uten fysisk anstrengelse.

Det unike ved Kinzo gripetangen er de magnetiske endene, som gir et forbedret grep og sikrer at du ikke bare kan plukke opp, men også holde fast på ting, spesielt de små metallgjenstandene som ofte er vanskelige å få tak i. Dette kan være spesielt nyttig for folk som har problemer med å bøye seg, eller de som bare vil spare rygg og knær for unødvendig belastning.

Laget av høykvalitets aluminium, er gripetangen både lett og holdbar. Med en bæreevne på opptil 1 kg, kan du være sikker på at den er robust nok til å håndtere de fleste gjenstander du måtte ønske å plukke opp.

Kort oppsummert gir Kinzo gripetang:

  • Større rekkevidde, slik at du kan nå ting lettere.
  • Magnetiske ender som gir bedre grep, spesielt for metallgjenstander.
  • Solid konstruksjon i aluminium som sikrer langvarig bruk.
  • Lettvektighet som gjør den enkel å håndtere.
  • En bæreevne som er perfekt for daglig bruk, opptil 1 kg.


Enten du trenger den for daglige gjøremål eller for spesielle anledninger, er Kinzo gripetang et must-have i husholdningen.

Tagger gripestang, gripeklo, gripeverktøy