Oppladbar Arbeidslampe LED

Oppladbar Arbeidslampe LED

1.798,00 NOK

Veil. salgspris 1.798,00 NOK

Klarna

Ingen vurdering

Modell/varenr.: 671067
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Oppladbar og Fleksibel Arbeidslampe med LED Lys

Oppdag en lampe som kombinerer kraftfull belysning og allsidighet! Vår arbeidslampe kommer med tre foldbare lyskilder som kan justeres individuelt, og byr på en imponerende lysstyrke på hele 4000lm, noe som effektivt lyser opp omfattende arbeidsområder.

Tilpasset Belysning til Ethvert Behov Velg mellom kaldhvitt og varmhvitt lys, og juster lysstyrken etter behov med tre dimmenivåer. Dette gjør lampen særdeles fleksibel og ideell for ulike formål, inkludert camping og andre friluftsaktiviteter.

Robust Design med Praktiske Funksjoner Lampen er utstyrt med en opphengskrok, magnet i bunnen og en solid base for stabil plassering. I tillegg har den 1/4'' gjenger i bunnen, som gjør at den enkelt kan monteres på et stativ.

Innebygget Powerbank med USB-Tilkobling Hold enhetene dine ladet opp med den integrerte powerbanken, som er utstyrt med en USB-port, slik at du kan lade mobiltelefonen eller andre enheter selv i fjerntliggende områder.

Lang Driftstid og Lettbrukt Lading Lampen byr på en driftstid på hhv. 2t/3,5t/7t per oppladning og lades enkelt via en 2m USB C-kabel. Den kan også brukes mens den lader, med en nødvendig USB-lader på minst 5V-2A (ikke inkludert). Oppladingstid med en 2A lader er 7 timer.

Stabilt Tripod-Stativ Inkludert Inkluderer et robust tripod-stativ, som gir ytterligere stabilitet og gjør lampen særdeles egnet for bruk på byggeplasser og lignende.

Kompakte Dimensjoner og Vannresistent Design Med dimensjoner på 21x10cm (sammenfoldet) og maksimal høyde/bredde på hhv. 34cm/35cm når den er helt utfoldet, er lampen kompakt og enkel å transportere. Vekten er 905gr, og med en vannresistens på IPX4 er den i stand til å tåle regn og sprut fra alle retninger.

Teknisk Spesifikasjon

  • Batteritype: 2x21700 7,4v 4000mAh Lithium
  • Vekt: 905gr
  • Vanntett: IPX4

Dra nytte av en lampe som kombinerer brukervennlighet, funksjonalitet og holdbarhet, enten det er til arbeidsbruk eller friluftsliv.