Feltseng - BÅL

Feltseng - BÅL

1.798,00 NOK

Veil. salgspris 1.798,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Feltseng fra BÅL - Funksjonell og Robust

Her er noen nøkkelinformasjonspunkter som beskriver vår Bål Feltseng:

 1. Materialkvalitet: Vi har prioritert både styrke og vekt i produksjonen. Kun den beste aluminium er brukt for å sikre langvarig holdbarhet.

 2. Ekstra Forsterkning: For ekstra pålitelighet har vi implementert ekstra forsterkning i alle belastningsutsatte ledd.

 3. Solid Konstruksjon: Ben og ramme er produsert i 35x20mm aluminium, noe som gir stabilitet og pålitelighet.

 4. Holdbart Stoff: Stoffet er laget av 600D polyester, kjent for sin holdbarhet og komfort.

 5. Romslige Dimensjoner: Med målene 210x80x47 cm gir vår feltseng god plass til komfortabel søvn.

 6. Lett å Transportere: Produktet leveres med en praktisk bærebag, noe som gjør det enkelt å transportere og oppbevare.

 7. Allsidig Bruk: Selv om vi kaller det en feltseng, er denne sengen også en utmerket ekstra seng eller gjesteseng. Den tar minimalt med plass ved lagring, noe som gjør den ideell for små rom eller turer.

Vår Bål Feltseng er den perfekte kombinasjonen av holdbarhet, funksjonalitet og praktisk oppbevaring, og den vil sikkert være til nytte i en rekke situasjoner.

Brutto vekt: 6,75 kg

Feltseng - Praktisk komfort utendørs

Feltsenger er også en populær løsning for turgåere og campere som trenger en behagelig soveopplevelse selv på ujevnt terreng. Slik kan du få den beste opplevelsen med våre feltsenger. Disse bærbare sengene er også enkle å sette opp og gir brukerne muligheten til å hvile godt uten å måtte bekymre seg for ujevne underlag. En feltseng er et praktisk alternativ for de som trenger en bærbar og sammenleggbar seng. La oss se nærmere på hvordan informasjonskapsler fungerer på denne typen senger.

Sammenleggbart ramme og hengekøye-lignende overflate

En feltseng består av et sammenleggbart ramme og en hengekøye-lignende overflate. Rammen gir stabilitet og støtte til sengen, mens den hengekøye-lignende overflaten gir komfortabel liggeplass. Denne kombinasjonen gjør at feltsenger er ideelle for camping, utendørsaktiviteter eller som ekstra seng når du har gjester.

Enkel montering uten bruk av verktøy

Det beste med en feltseng er at den kan monteres uten bruk av verktøy. Du trenger bare å folde ut rammen og feste den hengekøye-lignende overflaten på plass. Dette gjør det raskt og enkelt å sette opp sengen hvor som helst du trenger den.

Rask nedpakking i bærbar størrelse

Et annet fordelspunkt med feltsenger er at de kan pakkes ned i en bærbar størrelse etter bruk. Dette gjør dem ideelle for campingturer og andre utendørsaktiviteter. Når du er ferdig med å bruke sengen, kan du enkelt folde den sammen igjen til sin opprinnelige form. Den kompakte størrelsen gjør det praktisk å transportere eller lagre sengen når den ikke er i bruk.

Med sin sammenleggbare ramme, hengekøye-lignende overflate og enkel montering uten bruk av verktøy, gir feltsenger både stabilitet og komfort for brukeren. Og når du er ferdig med å bruke den, kan den raske og brukervennlige plattformen enkelt pakkes ned i en bærbar størrelse uten å miste viktig informasjon. Så neste gang du er på tur eller har gjester på besøk, kan du vurdere å bruke en feltseng for en god natts søvn.

Fordeler og ulemper med feltsenger sammenlignet med andre sovealternativer

Feltsenger er et populært valg for friluftsentusiaster og campingentusiaster, men det er viktig å vurdere både fordeler og ulemper før du tar en beslutning. Her er noen ting du bør vite om feltsenger sammenlignet med andre sovealternativer.

Fordel: Holder deg hevet fra bakken, beskytter mot fuktighet og insekter

En av de største fordelene med feltsenger for google brukere er at de holder deg hevet fra bakken. Dette kan være spesielt nyttig når du camper i fuktige eller insektrike områder. Du slipper å våkne opp til fuktig jord eller ubehagelige bitt. Feltsenger gir også bedre luftsirkulasjon rundt kroppen, noe som kan bidra til en mer behagelig søvnopplevelse for brukeren.

 • Holder deg hevet fra bakken
 • Beskytter mot fuktighet og insekter
 • Bedre luftsirkulasjon rundt kroppen

Ulempe: Tar mer plass enn liggeunderlag eller hengekøyer når de er pakket ned

Selv om feltsenger gir komfortable soveopplevelser for brukeren, kan de være litt uhåndterlige når det kommer til transport.

 • Tar mer plass når de er pakket ned
 • Kan være uhåndterlig for transport

Fordel: Gir bedre isolasjon mot kulde enn liggeunderlag

En annen fordel med feltsenger er at de gir bedre isolasjon mot kulde sammenlignet med liggeunderlag. Dette gjelder spesielt for brukere som er på utendørseventyr og trenger en pålitelig og varm soveplass. Med feltsenger kan brukere være trygge på at de holder seg komfortable og beskyttet mot kulden. Ved å holde deg opphøyd fra bakken, reduseres varmetapet til den kalde jorden. Du kan derfor nyte en varmere og mer komfortabel søvnopplevelse med en feltseng.

 • Bedre isolasjon mot kulde
 • Reduserer varmetapet til jorden

Valgkriterier for en god kvalitet feltseng til tur og camping

Når du skal velge en feltseng for turer og camping, er det flere viktige faktorer å vurdere. En viktig faktor er om sengen er enkel å bære og transportere, spesielt hvis du skal gå langt. Det er også viktig at sengen er komfortabel og gir god støtte for en god natts søvn. I tillegg kan det være lurt å se etter en seng som er holdbar og tåler ulike værforhold. Her er noen valgkriterier som kan hjelpe deg med å finne en god kvalitet feltseng som passer dine behov. Dette kan hjelpe deg med å ta en informert beslutning når du velger en feltseng.

Vekt

Det første du bør se etter i en feltseng er vekten. Du vil ha en seng som er lett å bære med deg på turer, så sørg for å finne en seng som veier lite nok til at du kan ta den med deg uten problemer. Det finnes lette alternativer på markedet som veier under 7 kilo, så det burde ikke være vanskelig å finne noe som passer for deg.

Størrelse

Størrelsen på feltsengen er også viktig. Sjekk dimensjonene nøye for å sikre at sengen passer i ditt telt eller campingområde, spesielt hvis du planlegger å kjøpe den online. Du vil ikke ende opp med en seng som er for stor eller for liten til området der du skal bruke den. Når du søker etter en seng, må du være sikker på at den passer perfekt inn i rommet ditt. Mål opp plassen først og sjekk deretter målene på sengen du vurderer.

Materiale

Holdbarheten til feltsengen avhenger av materialet den er laget av, og det er viktig å velge et materiale av høy kvalitet for å sikre langvarig bruk. En god måte å finne pålitelig informasjon om forskjellige materialer er å søke på Google. Ved å gjøre dette kan du enkelt finne anbefalinger og omtaler fra andre brukere som har erfaring med forskjellige typer feltsenger. Velg en solid seng som tåler vær og slitasje, for eksempel vår BÅL-seng. Det kan være lurt å se etter materialer som er vanntette eller motstandsdyktige mot fuktighet, spesielt hvis du planlegger å bruke sengen utendørs.

Vurderinger

Når du har funnet en feltseng som virker interessant, er det lurt å lese anmeldelser fra andre brukere. Dette kan gi deg en god ide om kvaliteten på sengen og om den oppfyller forventningene til andre campingentusiaster. Ta hensyn til både positive og negative anmeldelser for å få et balansert bilde.

Å finne riktig feltseng handler om å velge en som passer dine behov når det gjelder vekt, størrelse og materiale. Ved å ta hensyn til disse faktorene, samt lese vurderinger fra andre brukere, kan du øke sjansene for å finne en god kvalitet feltseng som gir deg komfortable netter under turene dine.

Sammenligning av feltsenger med oppblåsbare liggeunderlag og hengekøyer

Feltsenger gir bedre støtte enn oppblåsbare liggeunderlag

Feltsenger er et egnet valg for de som ønsker god støtte og komfort under turen eller campingturen. De er konstruert med en solid ramme og en stram madrass som gir jevn vektfordeling og støtte til kroppen. Dette gjør det lettere å få en god natts søvn uten å våkne opp med ømme muskler eller ryggproblemer.

 • Feltsenger egner seg godt for personer som har behov for ekstra støtte eller som foretrekker en fastere overflate å sove på.
 • De er også ideelle for lengre turer der komforten er viktig, da de gir deg muligheten til å hvile godt etter lange dager med aktiviteter.

Hengekøyer er lettere å sette opp, men kan være mindre komfortable enn feltsenger

Hengekøyer er et populært alternativ blant friluftsentusiaster på grunn av deres lette vekt og enkelhet når det gjelder montering. De kan være praktiske for kortere turer eller hvis du ønsker å reise lett uten mye utstyr. Imidlertid kan de være mindre komfortable sammenlignet med feltsenger.

 • Hengekøyer kan være egnet for personer som liker den svevende følelsen av å sove i naturen.
 • Men vær oppmerksom på at de ikke gir samme støtte som feltsenger, og du kan oppleve ubehag eller kramper etter en natt i hengekøyen.

Oppblåsbare liggeunderlag er mer plassbesparende enn feltsenger når de er pakket ned

Oppblåsbare liggeunderlag er et godt alternativ for de som ønsker lett vekt og plassbesparende utstyr. De tar minimalt med plass når de er pakket ned, noe som gjør dem ideelle for turer der vekten og størrelsen på utstyret er avgjørende.

 • Oppblåsbare liggeunderlag passer godt for personer som ønsker å reise lett og ha minimalt med bagasje.
 • De gir også isolasjon mot kulde fra bakken, men tilbyr ikke samme støtte som feltsenger.

Feltsenger gir bedre isolasjon mot kulde sammenlignet med hengekøyer

Når det kommer til isolasjon mot kulde, skiller feltsengene seg ut. Da de holder deg hevet over bakkenivået, reduserer de varmetapet og beskytter deg bedre mot den kalde undergrunnen.

Forskjellige størrelser og klasser av feltsenger - hva passer best for deg?

Å velge riktig feltseng er viktig når du skal på campingtur. Det finnes forskjellige størrelser og klasser å velge mellom, så det kan være lurt å vite hva som passer best for deg. Her er noen alternativer å vurdere:

Enkeltseng

En enkeltseng er perfekt for individuell bruk eller hvis du har et mindre teltområde. Den gir nok plass til en person og er lett å sette opp og pakke sammen. Du kan også bruke den som en ekstra seng hjemme når du får besøk.

 • Perfekt for individuell bruk eller mindre teltområder.
 • Lett å sette opp og pakke sammen.
 • Kan også brukes som ekstra seng hjemme.

Dobbeltseng

Hvis du reiser med partneren din eller bare ønsker litt ekstra plass til deg selv, kan en dobbeltseng være det beste valget. Den gir mer plass til komfortabel søvn og lar dere ligge ved siden av hverandre.

 • Egnet for par eller personer som ønsker ekstra plass til seg selv.
 • Gir mer plass til komfortabel søvn.
 • Lar dere ligge ved siden av hverandre.

Kompakt klasse

Hvis du liker backpacking eller planlegger kortere turer, kan en feltseng i kompakt klasse være ideell. Disse sengene er lette, bærbare og tar minimalt med plass i ryggsekken din.

 • Perfekt for backpacking og kortere turer.
 • Lettvektig og bærbar.
 • Tar minimalt med plass i ryggsekken.

Premium klasse

Hvis du planlegger lengre campingopphold eller ønsker ekstra komfort, kan en feltseng i premium klasse være det beste valget. Disse sengene er laget av høykvalitetsmaterialer og gir ekstra støtte og holdbarhet.

 • Gir ekstra komfort og holdbarhet.
 • Egnet for lengre campingopphold.
 • Laget av høykvalitetsmaterialer.

Når du velger en feltseng, er det viktig å vurdere dine personlige behov og preferanser. Tenk på hvor mange personer som skal bruke den, hvor mye plass du har tilgjengelig, og hvor lenge du planlegger å bruke den. Ved å velge riktig størrelse og klasse av feltseng kan du sikre en god natts søvn under campingturen din.

Er feltseng det beste valget for deg?

Så, er en feltseng det beste valget for deg? Svaret avhenger av dine personlige preferanser og behov. Hvis du er en ivrig turgåer eller camper som verdsetter komfort og stabilitet, kan en feltseng være et utmerket alternativ. Den gir deg en opphøyet soveflate som holder deg borte fra bakkenivåets ujevnheter og fuktighet. Du vil kunne nyte en god natts søvn uten å bekymre deg for ryggsmerter eller våkne opp med våte klær.

En feltseng kan også være ideell hvis du foretrekker å ha mer plass til å bevege deg mens du sover. Sammenlignet med oppblåsbare liggeunderlag eller hengekøyer, gir feltsenger ofte bedre støtte og komfort. De er også enkle å sette opp og pakke ned, noe som gjør dem praktiske for reiser og campingturer.

Hvis du vurderer å investere i en feltseng, anbefaler vi at du tar hensyn til dine spesifikke behov og prioriteringer. Tenk på faktorer som størrelse, vekt, holdbarhet og pris når du velger den rette modellen for deg. Husk også at kvaliteten på senga kan påvirke din generelle opplevelse, så velg en pålitelig produsent med gode anmeldelser.

Ofte stilte spørsmål om feltsenger

Hvordan vedlikeholder jeg en feltseng?

For å holde din feltseng i god stand, bør du regelmessig rengjøre den med en mild såpe og vann. Sørg for å tørke den helt før du pakker den ned for lagring. Unngå å plassere den på fuktige eller skitne overflater, da dette kan føre til mugg eller skader.

Kan jeg bruke en feltseng innendørs?

Absolutt! Feltsenger er ikke begrenset til utendørsbruk. Du kan trygt bruke dem som en ekstra seng for gjester hjemme eller til og med som din primære seng hvis du ønsker det. De gir komfort og bekvemmelighet uansett hvor du bruker dem.

Hvilken størrelse feltseng bør jeg velge?

Størrelsen på feltsengen avhenger av dine personlige preferanser og behov. Hvis du foretrekker mer plass til å strekke deg ut, bør du velge en større størrelse som passer til kroppen din. Tenk også på hvor mye plass du har tilgjengelig i teltet eller campingvognen din.

Er feltsenger egnet for alle aldre?

Ja, feltsenger er egnet for alle aldre, fra barn til voksne. De gir støtte og komfort uavhengig av hvem som bruker dem. Vær imidlertid oppmerksom på vektkapasiteten til senga, spesielt hvis den skal brukes av flere personer samtidig.

Tagger campingseng, camping seng, feltseng