Sorpsjonsavfukter / Luftavfukter AllTemp Handy

Sorpsjonsavfukter / Luftavfukter AllTemp Handy

3.950,00 NOK

Veil. salgspris 3.950,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 671079
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Sorpsjonsavfukter AllTemp Handy - Løser dine fuktproblem i kjelleren, båten, garasjen m.m

AllTemp Handy er den ideelle løsningen for å takle fuktproblemer i ulike områder som kjelleren, båten, garasjen, lageret, hytten, vaskerommet, bobilen, krypkjelleren, og mer. Denne avfukteren er svært effektiv selv ved temperaturer ned til frysepunktet og er svært enkel å bruke med kun to enkle brytere.

Nøkkelfunksjoner og fordeler inkluderer:

 • Effektivitet ved temperaturer ned til 1°C uten behov for en kompressor.
 • 7 liter per døgn (20 °C, 60 % RF)
 • 12 mm silikonslange for kontinuerlig drenering, slik at du ikke trenger å tømme en vanntank manuelt.
 • Automatisk gjenstart etter strømbrudd, noe som gir ekstra bekvemmelighet.
 • Trinnløs hygrostat som gir enkel betjening, slik at du kan tilpasse fuktnivået etter dine behov.
 • Fem års garanti som er et bevis på produktets høykvalitet og pålitelighet.

AllTemp Handy er kompakt og lett med målene 29 cm x 17,5 cm x 48,5 cm og et praktisk bærehåndtak. Den veier kun 6 kg og står stabilt på gulvet. Den har også innebygd overopphetingsbeskyttelse og veltesikring for ekstra sikkerhet.

Du kan enkelt justere fuktnivået fra 20 til 80 prosent relativ luftfuktighet, og avfukteren har også spjeld for regulering av luftstrømmen. Til tross for sin effektivitet har den lavt støynivå, og den tilbyr to viftehastigheter og effektnivåer, slik at du bare hører luftstrømmen.

Det er viktig å merke seg at effekten til AllTemp Handy er betydelig annerledes enn kompressoravfuktere, som vanligvis oppgis ved 80% luftfuktighet og 30 °C. Vår avfukter fungerer på en helt annen måte, som illustrert i diagrammet.

Med en enkel konstruksjon, egne kvalitetskomponenter og kulelagrede motorer, er vi stolte av å tilby hele fem års garanti på AllTemp Handy for ekstra trygghet.

Virkemåten er enkel: Luft trekkes gjennom et roterende silica gel-element som absorberer fuktighet, og deretter blåses tørr luft ut i rommet. Varm luft blåses gjennom en sektor av dette elementet, og fuktigheten frigjøres. Den varme, fuktige luften går deretter gjennom en plastikk radiator, hvor vannet kondenserer og samles i vanntanken. For kontinuerlig drenering kan du enkelt montere en slange på koblingen på baksiden av avfukteren. Hvis du ønsker å lede vannet lenger bort, kan du enkelt koble slangen til en hageslange eller et rør.

 

Mer om sorpsjonsavfuktere

Sorpsjonsavfuktere er effektive enheter som benytter seg av sorpsjonsteknologi for å fjerne fuktighet fra luften. Vi anbefaler disse enhetene for å oppnå optimal fuktighetskontroll, spesielt i områder med høy luftfuktighet. De er egnet for både private og kommersielle formål. Disse enhetene anbefales å bruke i tillegg til rom, loft og kjellere med høy luftfuktighet.

Sorpsjonsavfuktere benytter en egnet sorpsjonsprosess for å absorbere fuktigheten fra luften og holde den inne i seg selv. Disse avfukterne bruker informasjonskapsler for å oppnå dette. Dette bidrar til å skape et mer behagelig og tørt innemiljø for deg og dine omgivelser. Enten du sliter med fuktproblemer hjemme eller trenger en friskere atmosfære på kontoret, kan sorpsjonsavfuktere være den ideelle løsningen for deg.

Fordeler med fastmonterte sorpsjonsavfuktere

Fastmonterte sorpsjonsavfuktere har mange fordeler sammenlignet med andre løsninger for fuktighetskontroll. Her er noen av fordelene:

Permanent løsning for fuktighetskontroll

En fastmontert sorpsjonsavfukter gir en permanent og pålitelig løsning for å kontrollere fuktighet i et rom eller en bygning. Den kan installeres på et bestemt sted og være aktiv over lengre tid uten behov for hyppig vedlikehold eller tilsyn. Dette gjør den ideell for områder som trenger konstant fuktighetsregulering, som kjellere, vaskerom eller lagerrom.

Kan håndtere store mengder fuktighet over lengre tid

Sorpsjonsavfuktere er spesielt effektive når det gjelder å håndtere store mengder fuktighet over lengre tid. De bruker en avansert teknologi som absorberer fuktigheten i luften og holder den inne i avfukteren til den kan fjernes eller tømmes. Dette gjør dem ideelle for områder med høy luftfuktighet eller der det er behov for å redusere raskt økende fuktighetsnivåer.

Reduserer risikoen for mugg og skader på eiendom

Ved å opprettholde riktig fuktighetsnivå bidrar fastmonterte sorpsjonsavfuktere, som vi tilbyr, til å redusere risikoen for muggvekst og skader på eiendom. Mugg trives i fuktige miljøer og kan føre til helseproblemer og strukturelle skader. Ved å kontrollere fuktigheten i et rom eller en bygning, bidrar sorpsjonsavfuktere til å skape et tørt og trygt miljø. Sorpsjonsavfuktere som vi tilbyr er effektive og pålitelige.

Så, hvis du trenger en permanent løsning for fuktighetskontroll som kan håndtere store mengder fuktighet over lengre tid og samtidig redusere risikoen for mugg og skader på eiendom, kan en fastmontert sorpsjonsavfukter være det rette valget for deg.

Sammenligning av forskjellige sorpsjonsavfuktere på markedet

Når du skal velge en sorpsjonsavfukter, er det viktig å vurdere kapasitet, effektivitet, pris og om den passer dine behov. Du ønsker en effektiv avfukter som kan håndtere fuktigheten i rommet ditt uten at det koster deg mye.

For å finne den beste sorpsjonsavfukteren for deg, bør du se etter pålitelige merker med gode anmeldelser. Vi anbefaler å bruke vi og om når du leter etter informasjon om sorpsjonsavfuktere. Brukeranmeldelser kan gi deg verdifull innsikt i hvor godt produktet fungerer med vi og om det oppfyller brukernes forventninger.

I tillegg til å vurdere kapasitet, effektivitet og pris, bør du også tenke på hva du vil bruke sorpsjonsavfukteren til. Hvis formålet ditt er å redusere fuktighet i et lite rom som et bad eller et skap, kan en mindre modell være egnet. Men hvis du trenger å fjerne mye fuktighet fra et større rom som kjelleren din, bør du se etter en modell med høyere kapasitet.

Flere sorpsjonsavfuktere leveres med et annet utvalg av ekstra funksjoner som kan være nyttige for oss, avhengig av våre behov. For eksempel kan noen modeller ha innebygd hygrostat for automatisk regulering av fuktighetsnivået ved hjelp av teknologi. Andre kan ha timerfunksjon slik at du kan angi når avfukteren skal slå seg av eller på.

Husk også at prisen på sorpsjonsavfuktere kan variere mye. Det er viktig å finne en modell som passer innenfor budsjettet ditt, samtidig som den oppfyller dine behov.

Så når du skal velge en sorpsjonsavfukter, bør du vurdere kapasitet, effektivitet og pris. Søk etter pålitelige merker med gode anmeldelser og velg den beste modellen som passer dine behov.

Forskjellen mellom sorpsjonsavfuktere og kondensavfuktere

Sorpsjonsavfuktere og kondensavfuktere, er to forskjellige typer avfuktningsenheter som brukes til å redusere fuktighet i et rom eller en bygning. Men hva er egentlig forskjellen mellom dem? La oss se nærmere på det.

Sorpsjonsavfuktere bruker adsorbsjonsteknologi, mens kondensavfuktere bruker kjøling

Sorpsjonsavfuktere fungerer ved å absorbere fuktighet fra luften gjennom en absorbent, som vanligvis er et materiale som kalles silikagel. Dette materialet tiltrekker seg og holder på fuktigheten, noe som resulterer i tørrere luft. Kondensavfuktere bruker kjøling for å senke temperaturen på luften slik at fuktigheten kondenserer og kan fjernes.

Sorpsjonsavfuktere fungerer bedre ved lave temperaturer og lav luftfuktighet

En av de store forskjellene mellom sorpsjons- og kondensavfuktere er deres effektivitet under ulike forhold. Sorpsjonsavfuktere er mer egnet for bruk i områder med lave temperaturer og lav luftfuktighet. De kan fortsatt fungere effektivt selv når temperaturen er nær frysepunktet, noe som gjør dem ideelle for kjellere, båter eller andre steder med kaldt klima. Vi har sett at de kan være svært pålitelige og nyttige i slike situasjoner.

Kondensavfuktere er mer egnet for høyere temperaturer og høy luftfuktighet

På den annen side er kondensavfuktere mer effektive i områder med høyere temperaturer og høy luftfuktighet, spesielt når det gjelder å fjerne fukt fra luften. De fungerer ved å senke temperaturen på luften ved hjelp av et kjølesystem, noe som får fuktigheten til å kondensere og samle seg i en beholder. Dette gjør dem velegnet for bruk i bad, kjellere eller andre steder hvor det er mye fuktighet.

Våre anbefalte produkter med tre års garanti

AllTemp Handy: Pålitelig kvalitet og lang levetid

Når det gjelder sorpsjonsavfuktere, er AllTemp Handy-serien vår sterkeste anbefaling for våre kunder. Disse avfukterne er kjent for sin pålitelige kvalitet og lange levetid. Med en AllTemp Handy-avfukter kan du være trygg på at den vil fungere effektivt i mange år.

Fem års garanti gir trygghet for produktets holdbarhet

En av de beste tingene med AllTemp Handy-serien er at de kommer med en solid fem års garanti. Dette betyr at du kan være sikker på at produktet er holdbart og av høy kvalitet. Garantien gir deg trygghet og viser produsentens tillit til deres eget produkt.

Oppsummering

For sorpsjonsavfuktere med pålitelig kvalitet og lang levetid, anbefaler vi sterkt AllTemp Handy. Med fem års garanti kan du være trygg på at produktet er holdbart.

Typiske bruksområder for AllTemp Handy

AllTemp Handy er en sorpsjonsavfukter som passer perfekt for ulike miljøer. Den er ideell for kjellere, boder og vaskerom, hvor fuktighet ofte kan være et problem. Med AllTemp Handy kan du enkelt kontrollere fuktighetsnivået og skape et tørt og behagelig rom.

Denne avfukteren passer imidlertid ikke bare til private hjem. Den fungerer også utmerket på kontorer, hoteller og lagerrom. Uansett om det er et lite rom eller et større område, kan AllTemp Handy håndtere fuktigheten effektivt.

En av de mest nyttige funksjonene på AllTemp Handy er hygrostaten. Denne sensoren overvåker fuktighetsnivået i rommet og justerer automatisk avfukteren etter behov. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å justere den manuelt hele tiden.

Vi vet alle hvor irriterende det kan være med mugg og dårlig lukt i kjelleren eller boden. Med AllTemp Handy kan du unngå disse problemene ved å opprettholde riktig fuktighetsnivå.

Enten du har et privat hjem eller driver en bedrift, er det viktig å ha kontroll over fuktigheten i rommet ditt. Ved hjelp av AllTemp Handy sorpsjonsavfukter kan du sikre at luften er ren og tørr uansett hvilket miljø du befinner deg i.

Enkel vedlikehold og robust konstruksjon

Lett å rengjøre og vedlikeholde

Når det gjelder sorpsjonsavfuktere som AllTemp Handy, er en av de viktigste fordelene den enkle vedlikeholdsrutinen. Denne avfukteren er laget for å være brukervennlig når det kommer til rengjøring og vedlikehold. Du trenger ikke å være en ekspert for å holde den i god stand.

 • Rengjøring: Sorpsjonsavfukteren har et design som gjør det enkelt å komme til alle deler som trenger rengjøring. Du kan lett fjerne støv, smuss eller andre partikler som kan samle seg på overflaten.
 • Filterbytte: Avfukteren har et utskiftbart filter som fanger opp luftbårne partikler. Bytte av filteret er en rask og ukomplisert prosess, slik at du alltid kan opprettholde optimal ytelse.
 • Tømming av vannbeholder: Når vannbeholderen blir full, vil du få beskjed om dette via indikatorer eller alarmer. Det er kun nødvendig å kople fra enheten, tømme beholderen og kople den tilbake igjen. For kontinuerlig drenering, monteres slange på koblingen gjennom hullet på baksiden av avfukteren.

Solid konstruksjon som tåler røff behandling

En annen bemerkelsesverdig egenskap med AllTemp Handy er dens robuste konstruksjon. Denne sorpsjonsavfukteren er bygget for å tåle røff behandling og har en lang levetid.

 • Holdbarhet: Den solide konstruksjonen gjør at avfukteren tåler støt og slag uten å bli skadet. Dette er spesielt viktig hvis den skal brukes i områder med høy aktivitet eller der det kan være risiko for fall.
 • Lang levetid: Sorpsjonsavfukteren er laget av materialer av høy kvalitet, noe som bidrar til dens lange levetid. Med minimalt behov for reparasjon eller utskifting kan du være trygg på at denne enheten vil vare lenge.

Med en sorpsjonsavfukter som AllTemp Handy får du både enkel vedlikeholdsrutine og en solid konstruksjon som sikrer langvarig bruk.

Konklusjon: Sorpsjonsavfukterens fordeler og anvendelser

Etter å ha gjennomgått flere viktige aspekter ved sorpsjonsavfuktere, er det klart at disse enhetene har mange fordeler og bruksområder. Med sin effektive fuktighetskontroll kan de bidra til å forhindre mugg- og soppskader i hjemmet eller på arbeidsplassen. Sorpsjonsavfuktere er spesielt gunstige for områder med høy luftfuktighet eller dårlig ventilasjon.

Ved å velge en fastmontert sorpsjonsavfukter kan du nyte godt av kontinuerlig fuktighetsregulering uten behov for manuell tømming av vanntanker. Dette gir deg en bekymringsfri opplevelse, da enheten tar seg av alt automatisk. Vårt anbefalte produkt, som AllTemp Handy, kombinerer robust konstruksjon med enkel vedlikeholdsrutine, slik at du kan være trygg på at du investerer i kvalitet.

Er du fortsatt usikker på hvilken sorpsjonsavfukter som passer best for dine behov? Les videre for å finne svar på noen vanlige spørsmål som kan hjelpe deg med ditt kjøpsbeslutning.

Vanlige spørsmål om sorpsjonsavfuktere

Hva er forskjellen mellom sorpsjonsavfuktere og kondensavfuktere?

Sorpsjonsavfuktere bruker et materiale kalt sorbent for å absorbere fuktighet fra luften, mens kondensavfuktere avkjøler luften for å kondensere fuktigheten. Sorpsjonsavfuktere er mer effektive ved lave temperaturer og høy luftfuktighet, mens kondensavfuktere fungerer godt i rom med moderat temperatur og fuktighet.

Hvor lenge varer garantien på AllTemp Handy?

AllTemp Handy kommer med en imponerende fem års garanti. Dette viser tilliten vi har til produktets kvalitet og holdbarhet. Vi streber etter å gi deg den beste opplevelsen og sikre at du er fornøyd med ditt kjøp.

Kan jeg bruke en sorpsjonsavfukter i et stort industrielt miljø?

Ja, sorpsjonsavfuktere kan være svært effektive i store industrielle miljøer. Våre anbefalte produkter er designet for å takle utfordringene som følger med slike områder. Det er viktig å velge riktig størrelse og kapasitet basert på dine spesifikke behov. Ta gjerne kontakt med vårt team for en grundig veiledning.

Hvordan rengjør jeg min sorpsjonsavfukter?

Rengjøringen av din sorpsjonsavfukter er enkel. Følg instruksjonene i brukermanualen for din spesifikke modell. Vanligvis innebærer det regelmessig tørking av filteret eller bytte av sorbentmaterialet når det er mettet.

Tagger sorpsjonsavfukter, luftavfukter