Multistikkontakt - Philips

Multistikkontakt - Philips

199,00 NOK

Veil. salgspris 199,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 653004
Lagerstatus: 51 stk. på lager
stk.

Multistikkontakt - Vanntett / Støvtett - Philips

Med Philips SPN5140YC/39 multistikkontakt får du en praktisk løsning med 4 uttak, ideell for utendørs bruk og beskyttet mot støv og vann med IP44-sertifisering. Her er noen av de fremragende funksjonene:

Fire Utganger: Dette multistiket er utstyrt med fire utganger, hver med sitt eget lokk. Dette gir deg muligheten til å koble til fire forskjellige enheter fra kun én stikkontakt, noe som gir økt bekvemmelighet.

Kabelorganisering: To elastiske løkker på multistiket hjelper deg med å enkelt organisere kablene dine og forhindre sammenfiltring. Dette bidrar til en ryddigere og mer oversiktlig kabelhåndtering.

Retraktbare Metallkroker: Med to innebygde retraktbare metallkroker kan du enkelt feste multistiket på veggen. Dette gir en enda bedre organisering av kablene dine og bidrar til å holde alt ryddig og pent.

Støv- og Vanntett: Philips SPN5140YC/39 er IP44-sertifisert, noe som betyr at den er beskyttet mot inntrengning av støv og søl. Dette gjør den ideell for bruk i verkstedet, garasjen eller utendørs.

Lang Strømkabel: Multistiket har en 5 meters strømkabel som gir deg fleksibilitet til å koble til enheter som befinner seg langt fra strømuttaket. Dette gjør den perfekt for utendørs belysning og andre formål.

Med Philips SPN5140YC/39 multistik får du en pålitelig og praktisk strømløsning som hjelper deg med å holde orden på kablene dine og utnytte strømressursene mer effektivt. Ideell for ulike bruksområder både innendørs og utendørs.

Spesifikasjoner:

Dimensjoner: 395 x 70 x 130 mm
Vekt: 1.330 KG
Merke: Philips