Mikrofiberkluter - 16pk - Dirt Devil

Mikrofiberkluter - 16pk - Dirt Devil

69,00 NOK

Veil. salgspris 69,00 NOK

Klarna

Ingen vurdering

Modell/varenr.: 570737
Lagerstatus: 51 stk. på lager
stk.

Mikrofiberkluter - 16pk - Dirt Devil

Denne pakken med mikrofiberkluter fra Dirt Devil kommer i en pakke med 16 stykker i forskjellige glade farger. Slik har du alltid en rengjøringsklut for hånden. Du kan bruke en mikrofiberklut både våt og tørr. Det behagelige med bruk av en mikrofiberklut er at den er laget av polyamid, som tiltrekker seg både skitt og fett, slik at du ikke trenger rengjøringsmidler.

Ingen riper

Mikrofiberkluter har en veldig myk struktur. Derfor kan du virkelig bruke dem til å rengjøre alt. Selv sensitive overflater, for du trenger ikke å bekymre deg for riper. De er derfor også svært egnet for rengjøring av vinduer, speil og andre glatte overflater. De er også perfekte for rengjøring av bilen, motorsykkelen, sykkelen, campingvognen eller båten. De påvirker ikke den øverste (lakk)laget og fjerner all skitt på en gang.

Super absorberende

På grunn av strukturen er disse mikrofiberklutene super absorberende. Du kan bruke dem våte, men de fungerer også bra som tørkehåndklær. Ideelle for hele husstanden. Merk: Ikke bruk skyllemiddel når du vasker klutene i vaskemaskinen. Dette reduserer effektiviteten til mikrofibrene.

Spesifikasjoner:

Antall: 16 stykker
Størrelse: 30 x 30 cm
Farge: forskjellige farger
Sammensetning: 80% polyester, 20% polyamid