Tursag - Sammenleggbar

Tursag - Sammenleggbar

79,00 NOK

Veil. salgspris 79,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 203589
Lagerstatus: 18 stk. på lager
stk.

Tursag - Sammenleggbar - BLACK+DECKER

Sammenleggbar Tursag fra BLACK+DECKER - Den Ultimate Følgesvennen for Aktive Friluftsentusiaster

Denne sammenleggbare tursagen fra BLACK+DECKER er det ideelle verktøyet for dedikerte friluftsentusiaster som lever et aktivt liv. Med sine kompakte dimensjoner på bare 22,5 x 6 x 3,5 cm, overgår denne tursagen tydelig tradisjonelle sager som ofte kan være store og uhåndterlige.

Det som virkelig gjør denne tursagen unik, er dens smarte sammenleggbare design. Når den er foldet sammen, tar den opp minimalt med plass, og dermed blir den enkel å transportere og oppbevare. Enten du er på en spennende campingtur, i din egen frodige hage eller på vei til å utforske naturen, vil denne sammenleggbare tursagen alltid være klar for action.

Tursagens blad er konstruert av solid bølgeformet stål, noe som gir den imponerende holdbarhet til tross for sin kompakte størrelse. Du kan stole på den for å håndtere en rekke oppgaver i hagen din, fra beskjæring av greiner til trefelling. Den iøynefallende oransje og svarte fargekombinasjonen gir den et stilrent utseende og gjør den lett gjenkjennelig blant dine andre verktøy.

Med BLACK+DECKER sammenleggbare tursag er du alltid forberedt på enkel og effektiv hagearbeid, uansett hvor du befinner deg. Denne tursagen er den ultimate løsningen for de som verdsetter både portabilitet og pålitelighet når det gjelder hageverktøy.

Med sine dimensjoner på 22,5 x 6 x 3,5 cm, er denne sammenleggbare tursagen enkel å ha med seg overalt og er den perfekte ledsageren for hagearbeid på farten.

Dimensjoner: 22,5 x 6 x 3,5 cm

Tagger tursag, hagesag