Sekketralle - Black+Decker

Sekketralle - Black+Decker

899,00 NOK

Veil. salgspris 899,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 203617
Lagerstatus: 7 stk. på lager
stk.

Sekketralle - Black+Decker - 120 kg

Merke: BLACK+DECKER
Materiale: Legeringsstål
Farge: Svart - Oransje
Vekt: 8,7 kilogram

Produktmål: 45L x 52,5B x 116H centimeter
Hjultype: Stål
Maks belastning: 120 kg
Antall hjul: 2

Om Black+Decker sekketralle

MULTIFUNKSJONELL - Denne robuste vognen BXWT-H301 fra BLACK+DECKER kan brukes til mange formål. Den er virkelig multifunksjonell og ekstremt praktisk. Kompakt og hendig for enkel forflytning og håndtering av tungt utstyr.

TRANSPORT - Bruk den under flytting for å bære tunge møbler, hvitevarer og stabler med esker. Også praktisk hvis du vil eller må flytte noe innendørs eller utendørs.

BELASTNING PÅ 120 KILO - Denne vognen kan bære en vekt på opptil 120 kilo om gangen. Flytt gjenstander uten anstrengelse og bær dem enkelt til et annet sted.

DIMENSJONER - Transportplattformen måler 35 x 22 centimeter. Vognen selv måler 52,5 x 45 x 116 centimeter.

BLACK+DECKER Sekketralle: Den Ultimative Løsningen for Tung Transport

Å flytte tunge gjenstander kan være en utfordrende oppgave, men med den rette utstyret kan det gjøres med letthet og effektivitet. En pålitelig sekketralle er et viktig verktøy for å lette denne byrden, og BLACK+DECKER har kommet med en imponerende løsning som setter en ny standard for bekvemmelig transport.

Robust Konstruksjon og Praktisk Design

BLACK+DECKER BXWT-H301 sekketralle er konstruert med legeringsstål av høy kvalitet, som sikrer både styrke og holdbarhet. Den svart-oransje fargekombinasjonen gir ikke bare et stilig utseende, men også økt synlighet, noe som er viktig for sikkerheten når du transporterer tung last. Med en vekt på 8,7 kilo er den både solid og bærbar.

Multifunksjonell Bruk

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til denne sekketrallen er dens allsidighet. Den er designet for å håndtere en rekke oppgaver og kan brukes i ulike situasjoner. Enten det er å flytte møbler, hvitevarer eller stable kasser, er BLACK+DECKER BXWT-H301 et pålitelig verktøy for oppgaven.

Enkel Transport

Med to stålhjul som er konstruert for å takle ulendt terreng, glir denne sekketrallen jevnt over ulike overflater. Enten du flytter ting innendørs eller utendørs, gir de solide hjulene en jevn og stabil ytelse. Den ergonomiske designen gjør det enkelt å manøvrere vognen selv i trange områder.

Imponerende Bæreevne

Tross sin kompakte størrelse har BLACK+DECKER BXWT-H301 imponerende bæreevne. Med muligheten til å bære opptil 120 kilo med last, kan denne sekketrallen håndtere selv de tyngste oppgavene med letthet. Dette gjør den ideell for både hjemmebruk og kommersielle formål.

Praktiske Mål

Med en transportplattform som måler 35 x 22 centimeter, tilbyr BLACK+DECKER BXWT-H301 tilstrekkelig plass til å bære store gjenstander samtidig som den forblir kompakt nok til å passe gjennom trange passasjer. Med totalmål på 52,5 x 45 x 116 centimeter er denne sekketrallen enkel å lagre når den ikke er i bruk.

Konklusjon

BLACK+DECKER BXWT-H301 sekketralle er en pålitelig og allsidig løsning for alle dine transportbehov. Med sin robuste konstruksjon, imponerende bæreevne og praktiske design, gjør den tung løfting til en enkel oppgave. Enten det er for hjemmebruk eller kommersielle formål, vil denne sekketrallen fra Black+Decker være din trofaste følgesvenn for enkel og effektiv transport.

Tagger sekkevogn, transportvogn, tralle