Batterilader 12V / 6V  - Helautomatisk

Batterilader 12V / 6V - Helautomatisk

699,00 NOK

Veil. salgspris 699,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 500042
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Batterilader for MC og Bil

Intelligent og fullautomatisk batterilader med avansert teknologi.

Dimensjoner: 185 x 65 x 40 mm
Vekt: 450 gram
Ladespenning: 6V / 12V
Maks Ladestrøm: 4A

Denne batteriladeren er utstyrt med sofistikert mikroprosessorstyring, noe som gjør den kompatibel med alle typer 6 og 12 volt bil- og MC batterier. Laderen kan effektivt håndtere AGM-, GEL- og blybatterier, og tilbyr en universell løsning for dine ladebehov.

Laderen er designet for å tåle røffe miljøer, med en vanntett IP 65-klassifisering, noe som betyr at den trygt kan brukes kontinuerlig utendørs uansett værforhold. Den er robust nok til å håndtere regn, snø og ekstreme temperaturer uten problemer.

Med sin 4-trinns ladeautomatikk og en klar LCD-skjerm utstyrt med bakgrunnsbelysning, gir denne laderen deg en detaljert oversikt over ladestatus. Skjermen viser all relevant informasjon, slik at du enkelt kan følge med på ladeutviklingen. Laderen inneholder også en "recovery mode", som gjør det mulig å lade opp helt utladede batterier, gjenopprette dem til full funksjonalitet.

Sikkerheten er også ivaretatt med innebygd beskyttelse mot overoppheting, kortslutning og feil polaritet, slik at både bruker og batteri er beskyttet mot potensielle skader under lading.

Dimensjonene på enheten er 185x65x40 mm, og den veier kun 450 gram, noe som gjør den både kompakt og lett å håndtere. Denne batteriladeren leveres komplett med 180 cm lange ladekabler og en like lang strømledning, noe som gir god fleksibilitet og rekkevidde ved bruk.

Med denne avanserte laderen kan du være sikker på at dine batterier blir vedlikeholdt og ladet på en sikker og effektiv måte, uansett omstendigheter.

 


Batterilader mc - Velg riktig

Visste du at en batterilader for motorsykkel kan være redningen når batteriet ditt svikter på veien? Å ha en pålitelig batterilader mc i verktøykassen din kan spare deg for mye trøbbel og holde deg trygg underveis. Enten du er en erfaren syklist eller nybegynner, er det viktig å investere i riktig utstyr for å unngå uventede stopp. Les videre for å oppdage hvorfor en batterilader mc er et must-have verktøy for alle motorsyklister der ute.

Hovedpoeng

  • Forstå batteriladere for MC er viktig for å velge riktig lader til ditt motorsykkelbatteri.
  • Regelmessig vedlikehold av batteriet kan forlenge levetiden og sikre pålitelig start.
  • Starthjelp for motorsykler bør gjøres forsiktig og i samsvar med produsentens instruksjoner.
  • Velg riktig batterilader basert på batteritype, størrelse og strømbehov for å unngå skade på batteriet.
  • Å holde batteriet i god stand kan forhindre uventede problemer og sikre jevn ytelse.
  • Å investere tid i å lære om batteriladere og vedlikehold kan spare deg for kostbare reparasjoner og frustrasjon.

Forstå batteriladere for MC

Egenskaper og funksjoner

Velg riktig batterilader basert på motorsykkelens batteritype. Sørg for at laderen har riktig kapasitet til å lade batteriet effektivt. Batteriladere med lavere kapasitet kan ta lengre tid. Se etter batteriladere som har mulighet for vedlikeholdsmodus. Dette er viktig for å opprettholde batteriets levetid og ytelse.

Valg av spenning

Forstå forskjellen mellom 6V- og 12 V-systemer for å velge riktig batterilader. Feil spenning kan skade motorsykkelens elektriske system. Sjekk om laderen kan justeres. Vurder behovet for ekstra funksjoner som starthjelpere med oppladbart litiumbatteri. Disse gir ekstra kraft til oppstart av motorsykkelen.

Batterityper

Lær om de ulike batteritypene som blybatterier, gelbatterier, AGM-batterier og litium-ion-batterier. Hvert batteri har spesifikke krav til lading. Velg en batterilader som er kompatibel med motorsykkelens batteritype. Feil type lading kan redusere batteriets levetid. Sørg for at laderen kan håndtere de spesifikke kravene til det valgte batteriet. Dette sikrer optimal ytelse og levetid.

Vedlikehold av batteri

Vedlikeholdsmodus

Sjekk om batteriladeren har vedlikeholdsmodus for å forlenge batteriets levetid. Bruk denne modusen jevnlig for å opprettholde optimal ytelse. Velg en lader med smarte ladefunksjoner for automatisk vedlikehold.

Riktig tilkobling

Følg produsentens instruksjoner nøye for riktig tilkobling av batteriladeren. Pass på at koblinger og ledninger er kompatible med motorsykkelens batteri. Unngå feiltilkoblinger som kan skade både laderen og batteriet.

Monteringsutstyr

Se etter ladere som kan monteres på veggen for enkel oppbevaring. Velg modeller med blokkontakter for praktisk tilkobling. Forsikre deg om at monteringsutstyret passer til ditt bruksområde og oppbevaringsbehov.

Starthjelp for motorsykler

Når og hvordan

Lad batteriet regelmessig, spesielt før langvarig lagring av motorsykkelen. Dette bidrar til å opprettholde batteriets levetid og ytelse. Følg produsentens anbefalinger for lading av batteriet for å sikre optimal funksjonalitet. Unngå over- eller underlading ved å praktisere riktig ladingsteknikk.

Utvalg av hjelpemidler

  • Utforsk Eufab's utvalg av starthjelpere med oppladbart litiumbatteri.
  • Velg hjelpemidler som kan brukes til å starte motorsykkelen og som strømbank for andre enheter.
  • Sørg for at hjelpemidlene er kompatible med motorsykkelens batteri og elektronikk.

Velge riktig batterilader

Kompatibilitet og behov

Vurder ditt motorsykkelbatteris behov for å velge riktig batterilader. Sjekk ulike batterityper for kompatibilitet og unngå skade. Tilpass batteriladerens funksjoner etter dine spesifikke behov.

Sikkerhetsfunksjoner

Sjekk om batteriladeren har innebygde sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot overbelastning og kortslutning. Velg batteriladere med sikkerhetsgodkjennelser for trygg bruk. Les nøye bruksanvisningen for å utnytte alle sikkerhetsfunksjonene til batteriladeren.

Oppsummering

Etter å ha forstått batteriladere for MC, vedlikeholdt batteriet ditt, fått innsikt i starthjelp for motorsykler og lært hvordan du velger riktig batterilader, er du nå rustet til å ta vare på din motorsykkel og holde den i topp stand. Å investere tid i å lære om disse viktige aspektene ved batterier og ladere vil ikke bare spare deg for uforutsette problemer, men også bidra til å forlenge levetiden til sykkelens batteri.

Sørg for å implementere de nyervervede kunnskapene dine regelmessig for å opprettholde en pålitelig og effektiv motorsykkel. Et velholdt batteri er nøkkelen til en problemfri kjøreopplevelse. Hold deg oppdatert på de beste praksisene og fortsett å ta vare på din trofaste tohjuling.

Ofte stilte spørsmål

Hva er en batterilader for MC?

En batterilader for motorsykler er et enhet som brukes til å lade opp og vedlikeholde batteriet på en effektiv måte.

Hvordan velger jeg riktig batterilader for min motorsykkel?

Velg en batterilader som passer til batteritypen og størrelsen på motorsykkelens batteri, og sørg for at den har funksjoner som overbelastningsbeskyttelse og automatisk avstenging.

Hvorfor er det viktig å vedlikeholde motorsykkelbatteriet?

Vedlikehold av batteriet forlenger levetiden, sikrer pålitelig startkraft og reduserer risikoen for uventede driftsproblemer.

Kan jeg bruke en vanlig bilbatterilader til mitt motorsykkelbatteri?

Det anbefales å bruke en spesialisert motorsykkelbatterilader for å unngå skade på batteriet, da disse laderne er designet med hensyn til motorsykkelens behov.

Hvordan gir starthjelp fra et annet kjøretøy til en motorsykkel?

Koble de positive kablene fra donor-kjøretøyet til den positive terminalen på motorsykkelbatteriet, deretter de negative kablene. Start donor-kjøretøyet før du prøver å starte motorsykkelen.