Arbeidslampe LED - Tripod

Arbeidslampe LED - Tripod

2.790,00 NOK

Veil. salgspris 2.790,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 671085
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Arbeidslampe LED Proff med Tripod

Opplev en kraftig og lyssterk LED arbeidslampe med hele 5000 lumen, komplett med tripod stativ og lader/strømforsyning.

Denne lampen er utstyrt med to individuelt justerbare lyshoder som sammen dekker et stort arbeidsområde. Med justerbar lysstyrke på 10% (500 lm), 30% (1500 lm) og 100% (5000 lm), samt muligheten for å velge mellom hvitt og varmhvitt lys, er lampen svært anvendelig både innendørs og utendørs.

Spesifikasjoner:

 • Lysstyrke: Justerbar fra 500 lm til 5000 lm
 • Lysfarger: Hvit eller varmhvit
 • Brukstid: 5 timer (500 lm), 2,5 timer (1500 lm), 1 time (5000 lm)
 • Oppladingstid: 6 timer
 • Batteri: Lithium 7,4V 4000mAh
 • Strømforsyning: Kan kobles til strømnettet med medfølgende 8,4V/3A lader/strømforsyning for kontinuerlig bruk på laveste lysnivå (500 lm)
 • Stativ: Justerbart fra 89 cm til 192 cm, enkelt å låse i ønsket posisjon
 • Transport og oppbevaring: Stativ og lampe kan slås sammen til en kompakt enhet (90x15x13 cm), noe som gjør transport og oppbevaring enkelt
 • Vekt: 4,35 kg
 • Vanntett: IPX 4 - tåler regn og sprut fra alle kanter
 • Støtsikker: Tåler fall fra 1 meter

Med sitt robuste design og praktiske funksjoner er denne arbeidslampen et ideelt valg for både profesjonelle og hobbybrukere som trenger pålitelig belysning i ulike arbeidsmiljøer.


Arbeidslampe LED - Din Beste Kollega

Leter du etter den perfekte arbeidslampen med LED-teknologi? Ønsker du å forbedre synligheten og effektiviteten på arbeidsplassen din? Da trenger du ikke lete lenger. En kraftig og energieffektiv arbeidslampe med LED kan være løsningen du har ventet på.

Med en holdbar design og sterkt lys, vil denne lampen lyse opp selv de mørkeste hjørnene mens du jobber. Ikke kompromiss med kvaliteten på belysningen din – invester i en pålitelig arbeidslampe som vil vare lenge og gi deg den belysningen du trenger for å få jobben gjort.

Hovedpoeng

 • Velg LED arbeidslamper for energieffektiv og langvarig belysning.
 • Sørg for riktig stativ for stabil og justerbar posisjonering av arbeidslampen.
 • Forstå tekniske spesifikasjoner for å velge den beste arbeidslampen for dine behov.
 • Oppretthold arbeidslampens ytelse gjennom regelmessig vedlikehold og riktig oppbevaring.
 • Sammenlign nøye med andre lyskilder for å velge den mest hensiktsmessige løsningen.
 • Prioriter profesjonell belysning for effektivt og komfortabelt arbeidsmiljø.

Viktigheten av profesjonell belysning

Sikkerhetsfaktorer

LED-arbeidslamper spiller en viktig rolle i å opprettholde et sikkert arbeidsmiljø. God belysning bidrar til å redusere risikoen for ulykker og skader på arbeidsplassen. Klare lyskilder gjør det lettere for ansatte å se farer og potensielle hindringer.

 • Øktsynlighet forbedrer sikkerheten
 • Reduserer risikoen for feil og uhell

En annen sikkerhetsfordel med LED-arbeidslamper er deres lavere varmegenerering sammenlignet med tradisjonelle lamper. Dette reduserer faren for brannskader og overoppheting. Lang levetid betyr også færre bytteoperasjoner, noe som minimerer risikoen for ulykker.

Effektivitet på arbeidsplassen

Profesjonell belysning har en direkte innvirkning på arbeidsproduktiviteten. Riktig lysnivå kan bidra til å redusere øyeutmattelse og hodepine, noe som fører til økt fokus og effektivitet. LED-arbeidslamper gir jevn og konsistent belysning, noe som er avgjørende for nøyaktige oppgaver.

 • Forbedrer konsentrasjon og ytelse
 • Reduserer øyeutmattelse og hodepine

Den justerbare lysstyrken på LED-lamper lar ansatte tilpasse belysningen etter behov. Dette sikrer at arbeidet kan utføres komfortabelt og effektivt uansett tidspunkt på dagen eller natten. Dagslysbalanse i LED-lampene etterligner naturlig lys, noe som er gunstig for økt våkenhet og energi.

Fleksibilitet og tilpasning

En av de store fordelene med LED-arbeidslamper er deres allsidighet. De kan brukes i ulike arbeidsmiljøer, fra verksteder til kontorer. LED-lampene kommer i forskjellige former og størrelser, slik at de kan tilpasses ulike behov og plasseringer.

 • Passer til ulike bruksområder
 • Tilpassbar design for forskjellige miljøer

Med muligheten til å justere lysvinkelen og retningen, gir LED-lamper brukerne friheten til å fokusere lyset akkurat der det trengs mest. Dette øker effektiviteten ved å eliminere skygger og gi optimal belysning.

Hvorfor velge LED arbeidslamper

Energiøkonomi

LED arbeidslamper er kjent for sin energieffektivitet. De bruker betydelig mindre strøm enn tradisjonelle lamper, noe som kan føre til lavere strømregninger. Dette gjør dem ideelle for langvarig bruk på arbeidsplassen. Med LED-teknologi kan du redusere energiforbruket og samtidig opprettholde god belysning.

En annen fordel med LED arbeidslamper er deres lange levetid. Disse lampene varer mye lenger enn andre typer lamper, noe som betyr færre utskiftninger og mindre avfall. Dette bidrar til å redusere vedlikeholdskostnader og miljøpåvirkningen.

Lyskvalitet

LED arbeidslamper gir en jevn og kraftig belysning som er ideell for arbeidsmiljøet. Lyset fra LED-lampene er klart og skarpt, noe som gjør det enklere å se detaljer og utføre presise oppgaver. Den høye lyskvaliteten bidrar til å redusere øyestress og forbedre produktiviteten.

En annen fordel med LED-lamper er at de har lav varmeutvikling sammenlignet med andre typer lamper. Dette gjør dem tryggere å bruke over lengre perioder, spesielt i trange eller lukkede rom. Den lave varmeutviklingen bidrar også til å opprettholde en behagelig arbeidsmiljø.

Holdbarhet

LED arbeidslamper er kjent for sin robusthet og slitestyrke. De tåler støt og vibrasjoner bedre enn tradisjonelle lamper, noe som gjør dem ideelle for tøffe arbeidsforhold. Den solide konstruksjonen sikrer at LED-lampene varer lenge uten behov for hyppige reparasjoner eller utskiftninger.

En annen fordel med LED-lamper er deres motstand mot eksterne påvirkninger som fuktighet og støv. Dette gjør dem egnet for ulike bransjer og miljøer, inkludert verksteder, byggeplasser og utendørsområder. LED-lampene vil fortsette å fungere optimalt selv under krevende forhold.

Fordelene med en proff arbeidslampe LED

Kraftig lysstyrke

LED arbeidslamper har en imponerende lysstyrke som gir klart og sterkt lys selv i mørke omgivelser. Dette gjør det enklere å jobbe nøyaktig og effektivt uten å anstrenge øynene unødvendig. Den kraftige lysstyrken er spesielt nyttig i situasjoner der presis belysning er avgjørende, for eksempel ved reparasjoner eller konstruksjonsarbeid.

 • Gir klart og sterkt lys
 • Ideell for presisjonsarbeid
 • Reduserer øyeutmattelse under lange arbeidsøkter

Justerbare lyshoder

En annen fordel med LED arbeidslamper er muligheten til å justere lyshodene etter behov. Fleksible lyshoder lar deg rette lyset akkurat dit du trenger det mest, enten det er rett ned på arbeidsområdet eller skrått for å belyse et større område. Denne funksjonen gir deg full kontroll over belysningen og optimaliserer arbeidsforholdene.

 • Tilpass lyshodene etter behov
 • Gir fleksibilitet i belysningen
 • Optimaliserer arbeidsforholdene

Lysinnstillinger

LED arbeidslamper kommer ofte med flere lysinnstillinger som kan tilpasses ulike situasjoner. Du kan velge mellom forskjellige lysstyrker avhengig av behovet ditt, enten det er behov for sterkt lys for detaljert arbeid eller dempet lys for en mer avslappet atmosfære. Denne funksjonaliteten gjør LED arbeidslamper svært allsidige og tilpasningsdyktige.

 • Flere lysinnstillinger tilgjengelig
 • Tilpass lysstyrken etter situasjonen
 • Skaper en allsidig brukeropplevelse

Stativets betydning for arbeidslampen

Høydejustering

Stativet til en arbeidslampe LED spiller en viktig rolle i høydejusteringen. Ved å kunne justere høyden, kan brukeren enkelt tilpasse lyset etter behov. Dette er spesielt nyttig når man jobber med ulike prosjekter som krever forskjellig belysning. Enkel tilgang til justering gjør arbeidsprosessen mer effektiv og komfortabel.

En annen fordel med stativets høydejustering er muligheten til å endre lysvinkelen. Dette gir brukeren fleksibilitet til å belyse ulike områder nøyaktig. For eksempel, når man utfører detaljert arbeid, kan riktig lysvinkel være avgjørende for nøyaktigheten. Derfor er en god høydejustering essensiell for å oppnå optimale resultater.

Stabilitet

Stabiliteten til stativet er avgjørende for en arbeidslampe LED sin ytelse. Et solid og stabilt stativ sikrer at lampen forblir på plass under bruk, selv på ujevne overflater. Dette reduserer risikoen for utilsiktede bevegelser eller velting av lampen, noe som kan føre til skader eller hindre effektiviteten under arbeidet.

En stabil base bidrar også til å opprettholde riktig lysretning og posisjonering av lampen. Dette er spesielt viktig når man jobber i krevende miljøer hvor nøyaktig belysning er nødvendig for å oppnå ønskede resultater. Derfor bør man alltid velge en arbeidslampe LED med et stativ som gir optimal stabilitet.

Portabilitet

Portabiliteten til arbeidslampen LED-stativet spiller en vesentlig rolle i brukervennligheten og allsidigheten til lampen. Et lett og enkelt sammenleggbart stativ gjør det enkelt å transportere lampen mellom ulike arbeidssteder uten problemer. Dette er spesielt nyttig for håndverkere eller entreprenører som jobber på forskjellige steder.

Den bærbare naturen til stativet gjør det også praktisk for utendørsprosjekter eller feltarbeid hvor strømtilgang kan være begrenset. Ved å kunne flytte lampen rundt med letthet, kan brukeren sikre optimal belysning uansett hvor arbeidet utføres. Derfor er portabiliteten en viktig faktor å vurdere ved valg av arbeidslampe LED.

Tekniske spesifikasjoner forklart

Lysstyrke og brukstid

Arbeidslamper med LED-teknologi tilbyr kraftig lysstyrke som bidrar til bedre synlighet under arbeidet. Disse lamper kan gi opptil 1000 lumen lysstyrke, noe som tilsvarer en kraftig lysstråle. Med en imponerende brukstid på opptil 10 timer kan du jobbe effektivt uten å bekymre deg for batteriet.

 • Opptil 1000 lumen lysstyrke
 • Imponerende brukstid på opptil 10 timer

Arbeidslamper med LED er ideelle for lange arbeidsøkter der godt lys er avgjørende. Den kraftige lysstyrken og lange brukstiden gjør dem perfekte for ulike yrker, fra mekanikere til håndverkere.

Batteri og lading

Med et oppladbart lithium-ion-batteri kan arbeidslampen være klar til bruk når som helst. Disse batteriene har en rask ladetid, slik at du ikke trenger å vente lenge før du kan fortsette arbeidet. De fleste LED-arbeidslamper leveres med et USB-ladekabel for praktisk lading.

 • Oppladbart lithium-ion-batteri
 • Rask ladetid for minimal ventetid

Det oppladbare batteriet gir deg friheten til å bruke arbeidslampen uten å være begrenset av strømkilder. Med muligheten til å lade den via USB, er det enkelt å holde lampen klar til bruk når behovet oppstår.

Vann- og støtsikkerhet

LED-arbeidslamper er ofte designet med vann- og støtsikkerhet, noe som gjør dem robuste og pålitelige i ulike miljøer. Dette gjør dem ideelle for utendørsarbeid eller steder der det kan være ujevnt underlag. Lampene tåler vannsprut og mindre støt, noe som øker deres holdbarhet.

 • Designet med vann- og støtsikkerhet
 • Robust konstruksjon for pålitelig ytelse

Vann- og støtsikkerheten til LED-arbeidslamper gjør dem allsidige og egnet for ulike bruksområder. Enten du jobber utendørs i regnvær eller inne i trange rom, vil disse lampene kunne møte kravene dine.

Praktisk bruk av arbeidslampen

Innendørs bruk

Arbeidslamper med LED-teknologi er ideelle for innendørs bruk på grunn av sitt sterke lys og energieffektivitet. Disse lampene gir et klart og kraftig lys som er perfekt for opplysningsbehov i verksteder eller garasjer. De er også trygge å bruke innendørs på grunn av lav varmeutvikling sammenlignet med tradisjonelle lamper.

 • Gir sterkt og klart lys
 • Energieffektive og miljøvennlige
 • Trygge å bruke på grunn av lav varmeutvikling

Utendørs bruk

Når det gjelder utendørs bruk, er LED-arbeidslamper svært allsidige og pålitelige. De tåler tøffe værforhold som regn, snø og støv, noe som gjør dem ideelle for utendørsprosjekter. I tillegg har de lang levetid og krever minimalt vedlikehold, noe som gjør dem praktiske for langvarig bruk utendørs.

 • Allsidige og pålitelige
 • Tåler tøffe værforhold
 • Lang levetid med minimalt vedlikehold

Kontinuerlig drift

LED-arbeidslamper er designet for å kunne brukes kontinuerlig over lengre perioder uten å overopphetes. Dette gjør dem perfekte for prosjekter som krever langvarig belysning uten avbrudd. Med lavt strømforbruk kan disse lampene være økonomiske i drift selv under kontinuerlig bruk.

 • Kan brukes kontinuerlig uten overoppheting
 • Ideelle for prosjekter med langvarig belysningsbehov
 • Økonomiske i drift med lavt strømforbruk

Vedlikehold og oppbevaring

Oppbevaringstips

Når du ikke bruker arbeidslampen LED, er det viktig å oppbevare den riktig for å sikre lang levetid. Her er noen nyttige tips:

 • Unngå fuktighet: Oppbevar lampen på et tørt sted for å hindre skade på elektronikken.
 • Beskytt mot støt: Pakk lampen forsvarlig inn eller plasser den i et beskyttende etui for å unngå skader.
 • Hold den ren: Tørk av lampen jevnlig for å fjerne smuss og støv som kan redusere ytelsen.

Vedlikeholdsråd

For å sikre at LED-arbeidslampen fungerer optimalt, er det viktig å følge disse vedlikeholdsrådene:

 1. Sjekk batteriet regelmessig og lad det opp etter behov for kontinuerlig bruk.
 2. Rengjør linsen jevnlig med en myk klut for å opprettholde lysstyrken og klarheten.
 3. Inspeksjon av ledninger og kontakter for eventuelle slitasje eller skader er avgjørende for sikkerheten.
 4. Unngå å utsette lampen for ekstreme temperaturer, da dette kan påvirke batteriets levetid.

Sammenligning med andre lyskilder

LED vs. Halogen

LED-lys har en lengre levetid enn halogenpærer og bruker mindre energi, noe som gjør dem mer miljøvennlige. Halogenpærer avgir mer varme enn LED-lys, som kan være en ulempe i visse situasjoner.

LED-lys er mer skånsomme mot miljøet på grunn av lavere energiforbruk og ingen kvikksølvinnhold. Halogenpærer har en tendens til å bli varmere og kan være farlig å berøre når de er på.

LED-lys gir en jevnere og mer konsistent belysning sammenlignet med halogenpærer, som kan være mer skarpt og direkte. Halogenpærer har en høyere fargetemperatur enn LED-lys, noe som kan påvirke stemningen i et rom.

Batteridrevet vs. Kablet

Batteridrevne arbeidslamper er mer mobile og fleksible da de ikke er bundet til en stikkontakt, men de kan kreve hyppigere opplading. Kablede arbeidslamper gir konstant strømtilførsel uten behov for oppladning, men har begrenset bevegelsesfrihet.

Batteridrevne arbeidslamper er ideelle for utendørsprosjekter eller steder uten tilgang til strømuttak, mens kablede lamper passer bedre for kontinuerlig bruk inne. Batteridrevne lamper kan være lettere å bruke i trange områder eller høyder uten ledninger som kommer i veien.

Vedlikehold og oppbevaring av batteriene er viktig for å sikre at batteridrevne arbeidslamper alltid er klare til bruk. Kablede lamper krever vanligvis mindre vedlikehold, men det er viktig å holde ledningen intakt for sikkerhet og funksjonalitet.

Oppsummering

Dette innlegget har utforsket viktigheten av profesjonell belysning på arbeidsplassen, spesielt fokuserende på LED arbeidslamper. Ved å velge en proff arbeidslampe LED kan du dra nytte av flere fordeler, inkludert energieffektivitet, lang levetid og bedre lyskvalitet. Stativet spiller også en viktig rolle for å optimalisere brukervennligheten til arbeidslampen, mens tekniske spesifikasjoner og praktisk bruk gir deg den nødvendige innsikten for å ta informerte beslutninger.

Ved å sammenligne LED arbeidslamper med andre lyskilder og lære om vedlikehold og oppbevaring, har du nå kunnskapen du trenger for å velge riktig belysning for dine behov. Fortsett å utforske mulighetene og invester i en LED arbeidslampe for å forbedre din arbeidsopplevelse og øke effektiviteten din.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er LED arbeidslamper et bedre valg enn tradisjonelle lamper?

LED arbeidslamper har lavt strømforbruk, lang levetid og gir kraftig belysning. De er mer miljøvennlige og krever mindre vedlikehold sammenlignet med tradisjonelle lyskilder.

Hva er fordelene med å velge en proff arbeidslampe LED?

Proffe LED arbeidslamper gir jevn og kraftig belysning som reduserer øyeutmattelse og øker produktiviteten. De er holdbare, energieffektive og gir bedre fargegjengivelse for nøyaktig arbeid.

Hvordan påvirker stativet arbeidslampens ytelse?

Stativet sikrer stabil plassering av arbeidslampen for optimal belysning. Det bidrar til å justere lysvinkelen og sikrer at lyset når riktig område, noe som er avgjørende for effektivt arbeid.

Hvilke tekniske spesifikasjoner bør jeg være oppmerksom på ved valg av en LED arbeidslampe?

Viktige tekniske spesifikasjoner inkluderer lysstyrke (lumen), fargetemperatur, strålevinkel og IP-klassifisering for vanntetthet. Disse faktorene påvirker belysningskvaliteten og lampens egnethet for ulike arbeidsmiljøer.

Hvordan kan jeg best vedlikeholde en LED arbeidslampe?

Rengjør jevnlig lampen med en myk klut for å fjerne støv og smuss som kan redusere lysets effektivitet. Sjekk ledninger og kontakter regelmessig for slitasje, og oppbevar lampen på et tørt sted når den ikke er i bruk.

Tagger Arbeidslampe, LED lampe, Arbeidslys, Tripod