Bålstativ - Sort - 160cm

Bålstativ - Sort - 160cm

659,00 NOK

Veil. salgspris 659,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 603636
Lagerstatus: 4 stk. på lager
stk.

Bålstativ - 160cm

Et bålstativ er et praktisk utstyr som gir deg muligheten til å lage mat over åpen ild på en sikker og effektiv måte. Et typisk bålstativ, som det sorte bålstativet med dimensjoner på 160x5x5 cm, kommer med en kjetting som kan plasseres over bålet. Dette gjør det mulig å henge opp gryter eller kjeler, slik at du kan tilberede måltider utendørs uten behov for en dedikert grill eller komfyr.

Bålstativet er robust og solid, noe som sikrer at det tåler den høye varmen fra bålet og vekten av de fulle grytene eller kjelene. Kjettingen gir fleksibilitet til å justere høyden på kokekarene, slik at du kan kontrollere varmen og dermed koketiden på maten.

Dette stativet er ideelt for campingturer, friluftsliv, eller bare en koselig kveld i hagen med familien eller venner. Det gir en autentisk og tradisjonell opplevelse av matlaging, og det å samles rundt et bål skaper en spesiell stemning som mange setter pris på.

Kort sagt, et bålstativ som dette er en enkel, men svært nyttig investering for alle som liker å lage mat ute i naturen.

Dimensjoner: 160x5x5cm
Farge: Svart
Materiale: Støpejern
 

Tagger Stativ, Stativ til bål, bål, Grill