Røykeri Normann

Røykeri Normann

4.995,00 NOK

Veil. salgspris 4.995,00 NOK

Klarna

Basert på 3 Vurderinger

Modell/varenr.: 603610
Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Røykeri for fisk og kjøtt

Hobbyrøykeriet Normann: Komplett sett for den perfekte røykeopplevelsen

Hobbyrøykeriet Normann representerer en ideell og fullstendig løsning for dem som er lidenskapelig opptatt av å røyke maten sin, enten det er i hjemmets trygge rammer eller på en avslappende hyttetur. Dette røykeriet er nøye designet og kommer med alle nødvendige innredningsdetaljer, sørger for at du får den beste røykeopplevelsen. Det unike med dette røykeriet er dens spesialiserte røykutvikler, som effektivt genererer rik røyk fra treblokker.

Laget med presisjon, er Hobbyrøykeriet Normann produsert av solid gran. Dets vegger er designet med profiler som effektivt hindrer vann i å samle seg, noe som beskytter maten din mot uønskede fuktighetsproblemer. Dersom du planlegger å plassere røykeriet ute, anbefaler vi å gi det et strøk maling, helst med maling basert på planteoljer. Etter at du har malt det, sørg for å la huset tørke grundig for å unngå at noen lukt påvirker smaken av maten din. Som et ekstra beskyttelseslag kan taket dekkes med materialer som takpapp, shingel eller takplater.

Spesifikasjoner:

  • Total høyde: 110 cm
  • Hengehøyde: 70 cm
  • Bredde: 58 cm
  • Lengde: 58 cm
  • Vekt: Omtrent 26 kg

Hobbyrøykeriet Normann er laget for enkel montering og leveres flatpakket i separate deler. For en problemfri installasjon, finner du en detaljert monteringsveiledning og bruksanvisning inkludert i pakken.

For den optimale røykeopplevelsen, plasser Hobbyrøykeriet Normann i hagen din eller på hytta. Et skyggefullt sted er å foretrekke, da det sikrer at temperaturen forblir så lav som mulig. For de som foretrekker kaldrøyking, husk at temperaturen ikke bør overstige 32 ºC for å bevare matens kvalitet og smak.

Røykeriet leveres med elektrisk røykutvikler inkludert.

Tagger hobbyrøykeri, røykeri kaldrøyking, kald røykeri, lage røykeri, mini røykeri, røykeri hjemme, hjemmelaget røykeri, bygge eget røykeri, bygge røykeri, bygging av røykeri

Andre kunder har også kjøpt