Tørkeskap for Mat (Kjøtt / Fisk / Frukt)

Tørkeskap for Mat (Kjøtt / Fisk / Frukt)

4.195,00 NOK

Veil. salgspris 4.195,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger

Modell/varenr.: 603612
Lagerstatus:

På Lager i Norge: 3-8 dagers leveringstid.

stk.

Tørkeskap til mat (Kjøtt / Fisk / Frukt)

 

Tørk din egen mat på balkongen eller hvor du måtte ønske. Normann tørkeskap gjør det enkelt å tørke både fisk, kjøtt og frukt hjemme eller på hytta.  Gjerne velg deg ut et sted med skygge for å holde så lav temperatur som mulig. Når du er ferdig kan du bare sette bort tørkeskapet til neste gang du vil bruke det.

 

Tørkeskapet er komplett med hengepinner og kroker for oppheng av matvarene. Det har sidevegger med finmasket netting som gir perfekt beskyttelse mot insekter og dyr. Profilert treverk av gran gjør at vann ikke blir liggende. Hvis det skal stå ute under åpen himmel anbefales det at det males med plantebasert maling som f.eks. Liwos eller lignende.

 

Tørkeskapet Normann brukes slik:


Tørkeskapet skal plasseres på et luftig sted utenfor huset eller på balkong/platting etc. Åpne taket og heng på plass dine råvarer på de medfølgende hengepinnene. På grunn av metallnettet sikres dine matvarer mot at insekter, fugler og andre dyr ikke får tilgang på godsakene. For best mulig resultat bør det være litt avstand mellom matvarene inne i tørkeskapet. Bruksanvisningen gir anbefalinger om de ulike tørketidene for ulike råvarer.

 

Normann Tørkeskap er lagd av gran, og alle 4 vegger har rustfri stålnetting for beskyttelse mot sultne dyr og insekter. Taket kan man godt dekke med shingel, takplater eller takpapp for å øke levetiden på tørkeskapet.

 

Tørkeskapet er flatpakket i elementer. Monteringsanvisning og bruksanvisning medfølger i pakken.

Normann Tørkeskap Dimensjoner:

 

Høyde Total: 110 cm
Hengehøyde: Maks 75 cm
Bredde: 58 cm
Lengde: 58 cm
Vekt: 24 kg

Tagger tørkeskap kjøtt, tørkeskap mat, tørkeskap pris, tørkeskap for kjøtt, tørkeskap for kjøtt og fisk, tørkeskap for mat, tørkeskap for fisk, tørkeskap frukt, tørkeskap for sopp, tørke fisk i tørkeskap, tørkeskap ute

Andre kunder har også kjøpt