Beredskapsgarn

Beredskapsgarn

Pris fra 1.398,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Beredskapsgarn / Laksegarn / Ørretgarn

Beredskapsgarn, også kjent som laksegarn eller ørretgarn, er designet med det formål å fange oppdrettsfisk som har rømt fra sine anlegg, spesielt arter som laks og ørret. Disse garnene er konstruert med de samme materialene og monteringsmetodene som brukes i Lyr- eller Sei-garn, som sikrer at de er robuste og varige.

En særegenhet ved disse garnene er at de er utstyrt med en lettere blyline, noe som bidrar til at garnet opprettholder en flytende posisjon i vannet. Dette kan bidra til effektiv fangst av den unnslupne fisk, siden den ofte svømmer i de øvre vannlagene.

Finnes i størrelsene:

1,5x4 - 45 mm - 3m x 27,5m - Grå
1,5x4 - 52 mm - 3m x 27,5m - Grå
1,5x4 - 63 mm - 3m x 27,5m - Grå

Alle disse garnene er konstruert for å være 27,5 meter lange og 3 meter dype. Dette gir dem en betydelig rekkevidde i vannet og gjør dem godt egnet til å fange fisk som kan ha unnsluppet fra oppdrettsanlegg. Hver størrelse tilbyr ulike maskestørrelser, noe som gir deg muligheten til å velge det som passer best for dine spesifikke fangstkrav.

Utgående type:

1,5x4 - 63 mm - 4,4m x 60m 

NB! Utgående produkt. Kun få igjen på lager.

 

Tagger gjenfangst, gjenfangstgarn, ørretgarn, ørretgarn pris, ørretgarn sjø, maskevidde ørretgarn, ørretgarn til salgs, fiske med ørretgarn, sette ørretgarn, laksegarn, laksegarn pris, laksegarn selges, laksegarn salg, laksegarn til salgs

Andre kunder har også kjøpt