Kjøkkenkniv Sett - Alpina

Kjøkkenkniv Sett - Alpina

249,00 NOK

Veil. salgspris 249,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Modell/varenr.: 570734
Lagerstatus: 10 stk. på lager
stk.

Alpina kokkeknivsett

Dette praktfulle Alpina Cool Grey 5-delt kjøkkenknivsettet er laget med enestående oppmerksomhet på detaljer for å forbedre din kulinariske opplevelse. Hver kniv i dette settet er utformet med omhu og produsert med førsteklasses materialer. Med rustfritt stål av martensittisk kvalitet som hovedkomponent, er hver kniv belagt med en Non-Stick-overflate som gir deg enestående kutteytelse og enkel rengjøring.

  • Grå kniver med Non Stick-blader
  • Settet inneholder alt du trenger av kniver på kjøkkenet
  • Laget av martensittisk rustfritt stål
  • Laget AV Alpina, et sveitsisk merke med 140 års erfaring
  • Settet inneholder: kokkekniv, brødkniv, universalkniv, grønnsakskniv og kjøttkniv.

Alpina, det velrenommerte sveitsiske merket med over 140 års historie og ekspertise innen kjøkkenutstyr, har satt sitt preg på dette settet. Med sin uovertrufne kunnskap og erfaring har de skapt et kjøkkenknivsett som gir deg det beste verktøyet for matlagingen din.

Kjøkkenkniv settet inneholder fem viktige kniver for en allsidig kjøkkenopplevelse. Først har vi den imponerende 35 cm kokkekniven, som gir deg presisjon og kraft til å håndtere ethvert oppskjærings- eller hakkebehov. Brødkniven gir deg muligheten til å skive gjennom selv de mykeste eller hardeste brød med letthet. 

I tillegg til disse, inkluderer settet en 9 cm grønnsakskniv som er perfekt for små detaljerte oppgaver som skrelling og presis kutting, samt en 18 cm universalkniv som er en allsidig arbeidshest på kjøkkenet. Denne kombinasjonen gir deg et knivsett som passer for en rekke oppgaver, fra enkle hverdagsoppgaver til mer avansert matlaging.

Med Alpina Cool Grey 5-delt kjøkkenknivsett får du ikke bare kvalitet og funksjonalitet, men også en elegant design som vil forbedre utseendet på ethvert kjøkken. Velg Alpina, velg kvalitet og erfaring for å ta din matlaging til nye høyder.

Andre kunder har også kjøpt