Støvdress - Jobmaster

Støvdress - Jobmaster

949,00 NOK

Veil. salgspris 949,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Støvdress - Jobmaster JM 610500M

Jobmaster kraftig støvdress er et pålitelig arbeidstøy laget av slitesterkt bevernylon. Den er konstruert med praktiske egenskaper som gir optimal beskyttelse og komfort under krevende arbeidsforhold. Støvdrakten leveres i størrelser fra 50 til 62 og har en stilfull kornblå farge.

  • Leveres i størrelse: 50-62
  • Farge: Kornblå
  • Elastisk ved håndleddet
  • Elastisk ved ankelen
  • YKK glidelås beskyttet av klaff med borrelås
  • Hette med snor

En viktig egenskap ved denne støvdrakten er bruken av elastisk ribb både i armene og bena. Dette gir ikke bare god passform, men også økt bevegelsesfrihet, slik at brukeren kan utføre oppgaver uten unødvendige begrensninger. De elastiske detaljene ved håndleddet og ankelen bidrar til å holde støv ute, samtidig som de sikrer at støvdrakten sitter godt på plass.

YKK metallglidelås med klaff i front gir en pålitelig lukkemekanisme, og klaffen, beskyttet av borrelås, bidrar til ekstra sikring mot støv. Hetta, komplett med snor, gir ytterligere beskyttelse og justerbarhet, noe som er spesielt nyttig under aktiviteter som sandblåsing.

Denne Jobmaster støvdressen er spesialdesignet for å møte kravene ved sandblåsing, og den kombinerer funksjonalitet med slitestyrke. Uansett om du jobber i byggebransjen, industriell sektor eller andre krevende miljøer, vil denne støvdrakten være en pålitelig følgesvenn som gir den beskyttelsen du trenger.

Tagger Støvdress, Støvdrakt, Støvtett Dress, Lakkdress, Lakkeringsdress