Tresko / Klogger

Tresko / Klogger

Pris fra 699,00 NOK

Klarna

Basert på 2 Vurderinger


Tresko "Klogger" med & uten Vernetå

I riktig gamle dager var tresko som oftest laget av nettopp treverk. Det var en slags type sandaler som hadde tresåler og remmer av lær. Tresko ble brukt i blant arbeiderne i gruver og fabrikker i Storbritannia. Ordet "klomper" kommer fra Nederland, der man på 1800-tallet brukte treskoen som finsko, som ble pent malt og dekorert.

Dagens tresko
 

I dagens verden er tresko av ekte tre mer brukt som pynt. Det er vel heller skjelden man ser folk går rundt med noe slikt på føttene. Og heldigvis sier vi. De hadde nok ikke de ergonomiske egenskapene som moderne tresko har, med behagelige såler og foring. Mennesker i dag velger tresko / klogger som fottøy nettopp på grunn av at de er meget kjappe å ta på og av seg, samt at de har gode ergonomiske egenskaper. 

 

Sulman Tresko / Klogger

 

Sulman tresko er meget komfortable klogger med vendbar hælrem med elastikk. Anatomisk utformet fotseng som gjør at kloggen sitter meget godt på foten. Kloggene har en godt dempet yttersåle som er laget i PU. Perforert overlær i mykt og behagelig PU belagt skinn.


Fins både med og uten vernetå i størrelsene fra 37 til 47.


Se annet
Fottøy.

Tagger tresko norge, tresko nettbutikk, tresko med vernetå, kule tresko, tresko oslo, tresko på nett, tresko stavanger, tresko til barn, vernesko tresko, tresko med vernetupp, tresko med gummisåle, tresko dame, tresko barn, tresko arbeidssko, tresko gummisåle, tresko for menn

Andre kunder har også kjøpt