Islender votter

Islender votter

299,00 NOK

Veil. salgspris 429,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering


Islender votter

Har du noen gang ønsket deg votter som er både varme og holdbare? Da trenger du ikke lete lenger! Islender votter er det perfekte produktet for deg. Disse tradisjonelle votter har opprinnelse fra Island og er håndstrikkede med unike mønstre og farger. Det som gjør islendervottene så spesielle, er deres evne til å holde hendene dine varme selv i de kaldeste vintermånedene.

Islendervottene er laget av høykvalitets ull, noe som gir dem enestående isolasjonsegenskaper. De tette strikkemønstrene sørger for at ingen kulde slipper inn, samtidig som de gir en behagelig passform. Uansett om du skal ut på en skitur eller bare ønsker å holde hendene dine varme i hverdagen, vil disse votter være din trofaste følgesvenn.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve den ultimate kombinasjonen av stil, komfort og funksjonalitet. Prøv islendervottene i dag og la dem bli ditt favorittilbehør når temperaturen synker!

størrelsestabell islender votter

Islendervotter i hvitt og svart

Islender votter er et klassisk plagg som passer perfekt til herrestilen. Disse hvite og svarte islendervottene gir et stilrent uttrykk som aldri går av moten. Enten du befinner deg i byen eller på fjellet, er de perfekte for å holde hendene varme på kalde vinterdager.

Her er noen grunner til hvorfor hvite og svarte islendervotter er et godt valg:

  • Klassiske farger: Hvitt og svart er farger som alltid passer godt sammen og kan kombineres med ulike antrekk. Uansett om du har en formell eller uformell stil, vil disse fargene være tidløse valg.
  • Stilrent uttrykk: Islender vottene har en unik design med tradisjonelle mønstre som gir et autentisk preg. Den kontrasterende kombinasjonen av hvitt og svart skaper et moderne og stilfullt utseende.
  • Varmende egenskaper: Islender votter er kjent for sin gode isolasjonsevne, noe som gjør dem ideelle for kalde vinterdager. De holder hendene dine varme selv under ekstreme temperaturer.
  • Allsidige bruksområder: Enten du skal gå en tur i byen eller stå på ski i fjellet, vil disse votter være dine trofaste følgesvenner. Deres slitesterke materiale tåler både vind og vær.

Så hvis du ønsker å legge til et snev av stil til ditt vinterantrekk, er hvite og svarte islendervotter det perfekte valget. Ikke bare vil de holde deg varm, men de vil også gi deg et tidløst og stilig utseende uansett hvor du befinner deg.

Bråtens Islendervott

Bråtens Islendervott er den perfekte votten for herre og dame i hvitt og svart. Med sitt klassiske design og varme ullmateriale, vil disse votter holde hendene dine varme gjennom kalde vinterdager. Enten du skal ut på en skitur eller bare rusle rundt i byen, vil disse votter være et pålitelig valg.

Vi vet alle hvor viktig det er å ha votter som både ser bra ut og holder deg varm. Bråtens Islendervott gir deg begge deler, slik at du kan se stilig ut samtidig som du holder deg komfortabel. Ikke kast bort mer tid på å lete etter de perfekte vottene - bestill dine Bråtens Islendervotter i dag og gjør deg klar for vinteren!

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg vaske disse islendervottene i maskin?

Ja, Bråtens Islendervotter kan vaskes i maskin på ullprogrammet (Max 30 ℃). Pass på å bruke et mildt ullvaskemiddel og unngå høy temperatur.

Er disse votter one-size-fits-all?

Nei, Bråtens Islendervotter kommer i 2 forskjellige størrelser for å passe til ulike håndstørrelser. Disse er Medium og Large.

Hvor lenge tar det før jeg mottar vottene mine?

Vi streber etter å sende ut bestillingene så raskt som mulig. Normal leveringstid er mellom 2-5 virkedager, avhengig av leveringssted.

Kan jeg returnere vottene hvis de ikke passer?

Selvfølgelig! Vi tilbyr en 14-dagers returrett for alle våre produkter. Hvis vottene ikke passer eller du ikke er fornøyd med dem, kan du returnere dem og få pengene tilbake.

Er det mulig å få disse votter i andre farger?

For øyeblikket tilbyr vi Bråtens Islendervotter kun i hvitt og svart. Men følg med på nettsiden vår for eventuelle oppdateringer angående nye fargevalg.

Andre kunder har også kjøpt