Päijän 471 - Robåt

Päijän 471 - Robåt

26.900,00 NOK

Veil. salgspris 26.900,00 NOK

Klarna

Basert på 1 Vurdering

Lagerstatus: Bestillingsvare (Kontakt oss for leveringstid)
stk.

Päijän 471 Robåt

Balanse fra baug til akter. Päijän 471 har vært på vannet siden begynnelsen av vår historie. Fullt utstyrt for dagens og morgendagens eventyr, fortsetter vår klassiske båt å fascinere generasjoner.

Spesifikasjoner for Päijän 471:

Lengde: 471 cm
Vekt: 90 kg
Maksimal motorkraft: 3 kW / 4 hk
Personer: 4
Garanti: 10 år

* For å kvalifisere seg til 10 års garanti, må båten registreres innen 3 måneder etter kjøp. Ellers gjelder en 1-års garanti.

** Ekstra lang og tung sending. Kontakt oss for konkret frakttilbud.

Om Päijän 471

Päijän 471 er en tidløs klassiker som er designet for å levere optimal balanse og stabilitet på vannet. Den lette vekten på bare 90 kg gjør den enkel å håndtere både på land og i vannet. Med en maksimal motorkraft på 3 kW (4 hk) er den ideell for rolige turer og eventyr på innsjøer og rolige elver.

Komfort og Kapasitet

Denne båten er bygget for komfort og sikkerhet, med plass til opptil 4 personer. Enten du planlegger en fisketur, en rolig ettermiddag på vannet, eller en familieutflukt, gir Päijän 471 en pålitelig og hyggelig opplevelse.

Langvarig Kvalitet

Päijän 471 leveres med en imponerende 10-års garanti, noe som understreker båtens høye kvalitet og holdbarhet. For å dra nytte av denne omfattende garantien, er det viktig å registrere båten innen 3 måneder etter kjøp. Hvis dette ikke gjøres, vil en standard 1-års garanti gjelde.

Innovasjon og Tradisjon

Med en historie som strekker seg tilbake til våre tidligste dager, kombinerer Päijän 471 tradisjonell håndverkskunst med moderne teknologi. Dette resulterer i en båt som ikke bare er en fryd for øyet, men også er utstyrt for fremtidige eventyr. Enten du er en erfaren båtentusiast eller en nybegynner, vil Päijän 471 oppfylle dine behov og forventninger.